Κρεμονέζε – Νάπολι 1-4: Συνεχίζει ακάθεκτο το «τρένο» του Σπαλέτι

Κρεμονέζε – Νάπολι 1-4: Συνεχίζει ακάθεκτο το «τρένο» του Σπαλέτι

Ακόμη μια πιεστική εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την Νάπολι. Αυτή την φορά η αρμάδα του Λουτσίανο Σπαλέτι φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα την Κρεμονέζε στην έδρας της, παραμένοντας έτσι αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του Άμστερνταμ, η Νάπολι κινδύνευσε να έχει απότομη προσγείωση, ωστόσο ένα ξέσπασα στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα ήταν ικανό για το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ώστε να φύγει από την έδρα της Κρεμονέζε με το ευρύ 4-1.

Οι «παρτενοπέι» είχαν το πάνω χέρι, ευκαιρίες κι ένα δοκάρι και τελικά προηγήθηκαν με πέναλτι του Ματέο Πολιτάνο στο 26ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Όταν «καίει» η μπάλα καθαρίζει ο Χάμες

Με την έναρξη της επανάληψης η Κρεμονέζε κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Σίριλ Ντέσερς στο 47′. Ο Ιταλός τεχνικός είχε τη λύση όπως πάντα στον πάγκο του και έριξε στον αγώνα τον Σιμεόνε στο 57′. Στο 76′, ο Αργεντινός έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από γέμισμα από αριστερά κι έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Τα γκολ των Λοθάνο και Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Ράντου, Σερνίκολα, Μπιανκέτι, Λοχοσβίλι, Βαλέρι (72′ Μπουοναϊούτο), Ασκασιμπάρ (80′ Τσιοφάνι), Μεϊτέ, Τζανιμάκια, Αφένα Τζαν (62′ Εσκαλάντε), Κουαλιάτα, Ντέσερς (73′ Άιβου)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι (82′ Έστιγκαρντ), Κιμ, Ρουί (82′ Ολιβέρα), Ζαμπό Ανγκισά, Λομπότκα, Εντομπελέ (57′ Σιμεόνε), Πολιτάνο (73′ Λοσάνο), Ρασπαντόρι (73′ Ζιελίνσκι), Κβαρατσχέλια (82′ Έλμας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ