Φιορεντίνα – Λάτσιο 0-4: «Πάρτι» τριάδας για τους Λατσιάλι (vid)

Φιορεντίνα – Λάτσιο 0-4: «Πάρτι» τριάδας για τους Λατσιάλι (vid)

Η Λάτσιο πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Φιορεντίνα με 4-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Η Λάτσιο αντιμετώπισε τη Φιορεντίνα εκτός έδρας για την αναμέτρηση που έριξε αυλαία στην 9η αγωνιστική της Serie A και πήρε τη νίκη με το εμφατικό 4-0 που την ανέβασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Ουντινέζε και τη Μίλαν.

Μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με την κεφαλιά του Βετσίνο, στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία. Η Φιορεντίνα έψαξε γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι «αετοί» ήταν εκείνοι που σκόραραν και πάλι. Στο 25′ ο Τζακάνι εκμεταλλεύτηκε τον υπέροχη ασίστ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στην πλάτη της άμυνας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τερατσιάνο για το 0-2.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 61-87: «Τσάκισαν» κόκκαλα οι Πειραιώτες στην Πάτρα

Η Φιορεντίνα είχε τις δικές της κακές στιγμές, με τους παίκτες του Βιντσέντσο Ιταλιάνκι ωστόσο να μην έχουν σωστές τελικές προσπάθειες και να μην καταφέρνουν να πετύχουν το τέρμα που θα τους έβαζε και πάλι στο ματς. Εκείνοι του Μαουρίτσιο Σάρι από την άλλη ήταν σαφώς πιο αποτελεσματικοί και στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στο σκορ.

Στο 85′ ο Λουίς Αλμπέρτο ολοκλήρωσε την αντεπίθεση και έγραψε το 0-3, ενώ ο Τσίρο Ιμόμπιλε, που δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το «πάρτι», στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Μάλιστα με αυτό το γκολ ο αρχηγός των Λατσιάλι, μπήκε στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ όλων των εποχών στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Φιορεντίνα: Τερατσιάνο, Ντοντό, Κουάρτα, Χούλια, Μπιράγκι, Μποναβεντούρα, Άμραμπατ, Μαντραγκόρα, Κουαμέ, Ικονέ, Γιόβιτς.

Λάτσιο: Προβεντέλ, Λατσάρι, Πάτρικ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, Αντόνιο, Βεσίνο, Άντερσον, Ζακάγκνι, Ιμόμπιλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ