«Τρέχει» να προλάβει το Μουντιάλ ο Ντιμπάλα

«Τρέχει» να προλάβει το Μουντιάλ ο Ντιμπάλα

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειξαν πως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου πέντε εβδομάδες.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα, είχε αποκομίσει έναν τραυματισμό στην εντός έδρας αναμέτρηση της Ρόμα απέναντι στην Λέτσε την περασμένη Κυριακή (9/10), με τον Ζοσέ Μουρίνιο να εκφράζει την σκέψη του πως δύσκολα θα επέστρεφε στα γήπεδα ο Αργεντινός, εντός του 2022.

Οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τρίτη (11/10) ο μεσοεπιθετικός των «τζιαλορόσι», έδειξαν βλάβη στον αριστερό ορθό μηριαίο και σε μία εβδομάδα από τώρα θα γίνει νέα μαγνητική για να φανεί η εξέλιξη της υγείας του. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» ο Ντιμπάλα θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για πέντε εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Η τελευταία φορά του Πασχαλάκη και οι 37 ευρωπαϊκές του νύχτες (vids+pics)

Το χρονικό αυτό διάστημα αφήνει περιθώρια στον Ντιμπάλα για να καταφέρει να βρεθεί στο Κατάρ και να ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής Αργεντινής, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά στις 22 Νοεμβρίου απέναντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ