Λάτσιο – Ουντινέζε 0-0: «Όρθια» στο Ολίμπικο (vid)

Λάτσιο – Ουντινέζε 0-0: «Όρθια» στο Ολίμπικο (vid)

Η Ουντινέζε συνέχισε τη πολύ καλή πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα αφού απέσπασε ισοπαλία με 0-0 στο Ολίμπικο κόντρα στη Λάτσιο. Συναρπαστικό ματς έγινε στο Κρεμονέζε - Σπέτσια που έληξε με 2-2.

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το ματς στο «Φρίουλι» ανάμεσα σε Λάτσιο και Ουντινέζε, για τη 10η αγωνιστική της Serie A, με τις δυο ομάδες να μένουν στο -3 από την πρωτοπόρο Αταλάντα.

Οι «μπιανκονέρι» ήταν πιο απειλητικοί. Είδαν, μάλιστα, δυο προσπάθειές τους να σταματούν στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιβάν Προβεντέλ:

Διαβάστε επίσης: Αλλοίωση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Μαρς – πέναλτι στο 90+8’ έγινε επιθετικό φάουλ (vid)

αρχικά στο 13’ στο σουτ του Λάζαρ Σάμαρτζιτς κι εν συνεχεία στο 86’ στην προσπάθεια του Χεράρδ Ντολοφέου. Μέσα στην τύχη της, πάντως, η Λάτσιο είχε την ατυχία να δει τον αρχηγό της, Τσίρο Ιμόμπιλε, να αποχωρεί τραυματίας στο ημίωρο.

Στο «Αλμπέρτο Πίκο», η Κρεμονέζε αιφνιδίασε, καθώς προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Σίριλ Ντέσερς, έπειτα από κόρνερ του Λούκα Λοκοσβίλι. Ωστόσο, η Σπέτσια έφερε τα πάνω-κάτω μέσα σε ένα τετράλεπτο.

Με δεξί σουτ εκτός περιοχής ο Εμπαλά Ενζολά ισοφάρισε στο 19’ και ο Εμίλ Χολμ έκανε το 2-1 στο 22’, εκμεταλλευόμενος το κόρνερ του Κέλβιν Αμιάν. Εν τέλει, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Σαρλ Πικέλ, ωστόσο παρέμειναν στην προτελευταία θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ