Φιορεντίνα – Ίντερ 3-4: O Mικιταριάν έδωσε την λύση στους «νερατζούρι» σε ματς… θρίλερ

Φιορεντίνα – Ίντερ 3-4: O Mικιταριάν έδωσε την λύση στους «νερατζούρι» σε ματς… θρίλερ

Σε ένα ματς που έσπασε... καρδιές η Ίντερ με ήρωα τον Χένρικ Μικίταριαν που σκόραρε στο 90+5' κατάφερε να φύγει με την νίκη (4-3) από την έδρα της Φιορεντίνα.

Τι ματσάρα! Η Ίντερ πέρασε με 4-3 από την έδρα της Φιορεντίνα, έφτασε τις τρεις σερί νίκες και βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Στο 2′ μόλις λεπτό ο Λαουτάρο βρήκε κάθετα στον χώρο τον Μπαρέλα κι εκείνος από το πέναλτι πλάσαρε για το 0-1 ενώ στο 10’ και στο 12’ ο Ικονέ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Και αφού δεν τα κατάφερε ο Ικονέ στο 15’ ο Λαουτάρο έφυγε στην κόντρα, άδειασε τον Μαρτίνεθ Κουάτρα και με πλασέ έγραψε το 0-2.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Βγάλε Μπιέλ, Χάμες, Μπακαμπού, βάλε Βαλμπουενά, Φορτούνη, Γκάρι, Ελ Αραμπί…

Στο 30’ το σουτ του Μποναβεντούρα πέρασε μόλις έξω και στο 32’ οι «βιόλα» κέρδισαν πέναλτι και ο Καμπράλ έκανε το 1-2 από τα 11 μέτρα.

Στο 34’ ο Τεράτσιανο έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Ντιμάρκο ενώ στο 48’ είπε όχι και σε κεφαλιά του Λαουτάρο. Στο 58’ ο Κουαμέ έκανε το γύρισμα με την μπάλα να περνά απ’ όλους και στο 60’ ο Ικονέ έφυγε στην κόντρα από δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό και με πανέμορφο σουτ έγραψε το 2-2.

Κι όμως στο 72’ η Ίντερ κέρδισε πέναλτι και ο Λαουτάρο το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-3 ενώ στο 82’ το σουτ του Κουαμέ έξυσε το δοκάρι του Ονάνα. Και μάλιστα στο 90ο λεπτό μετά από κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Ίντερ και ο Γιόβιτς με όμορφο γυριστό έκανε το 3-3. Στο 90+2’ ο Μχιταριάν έπιασε αέρα μέσα από την περιοχή αλλά στο 90+5’ ο Μπαρέλα έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Βενούτι έδιωξε πάνω στον Μχιταριάν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-4.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι (83’ Τέρζιτς), Μαρτίνεθ Κουάτρα, Μιλένκοβιτς, Ντοντό (83’ Βενούτι), Άμραμπατ (83’ Μπαράκ), Ντάνκαν, Μποναβεντούρα, Κουαμέ, Καμπράλ, Νίκο Γκονθάλεθ (8’ Ικονέ.

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Νταρμιάν (67’ Ντάμφρις), Ατσέρμπι, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο (67’ Γκόζενς), Μχιταριάν, Κορέα (61’ Ντζέκο), Λαουτάρο Μαρτίνες (85′ Μπελανόβα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ