Ρόμα-Νάπολι 0-1: Παρτενοπέι για scudetto, έκλεισαν το… σπίτι και της Ρόμα

Ρόμα-Νάπολι 0-1: Παρτενοπέι για scudetto, έκλεισαν το… σπίτι και της Ρόμα

Τρελαίνει κόσμο η Νάπολι και πάει φουλ για το scudetto! Η αρμάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι άλωσε και το Ολίμπικο (0-1).

Τρένο η Νάπολι, δεν σταματάει πουθενά, καταπίνοντας τον έναν αντίπαλο πίσω από τον άλλον! Τελευταίο θύμα; Η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο. Η αρμάδα του Λουτσίανο Σπαλέτι άλωσε και το Ολίμπικο (0-1), στέλνοντας άλλο ένα… μήνυμα τίτλου την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι Ναπολιτάνοι είναι on fire, με τους Ρωμαίους του Ζοζέ να παραδίνονται στις ορέξεις τους. Οι «Παρτενοπέι» μετρούν 7 συνεχόμενα τρίποντα και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μετά από 11 αγωνιστικές το σύνολο του Σπαλέτι βρίσκεται στην πρώτη θέση με 29 πόντους, στο +3 από τη 2η Μίλαν. Από την άλλη, με την αποψινή ήττα, οι «Τζιαλορόσι» έχασαν και άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου, καθώς η ψαλίδα από την πρωτιά άνοιξε στους 7 βαθμούς.

Στο 26ο λεπτό ο Πατρίσιο έσωσε την εστία της Ρόμα μετά από συρτό σουτ του Ζιελίνσκι, ενώ στο 37’ ο Εντομπελέ κέρδισε πέναλτι από τον Πορτογάλο γκολκίπερ. Ωστόσο μετά από εξέταση του VAR, ο ρέφερι πήρε πίσω την απόφασή του.

Στο 49’ ο Πατρίσιο κατέβασε ξανά… ρολά σε νέα προσπάθεια του Λοσάνο και στο 69’ ο Μερέτ βγήκε και πρόλαβε τον Πελεγκρίνι. Η Νάπολι συνέχισε να ασκεί πίεση στα καρέ των γηπεδούχων,  με τη λύτρωση να έρχεται στο 81ο λεπτό. Το «θωρηκτό» Οσιμέν, κέρδισε  τη μονομαχία με τον Σμόλινγκ και με απίθανο σουτ από δύσκολη γωνία, νίκησε τον γκολκίπερ της Ρόμα για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν άριστα τα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας άλλο ένα σπουδαίο τρίποντο στον δρόμο για το πρώτο scudetto μετά το 1990.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Σπινατσόλα (85’ Σομουρόντοβ), Κάρσντορπ (82’ Βίνια), Μαντσίνι (82’ Ελ Σααραουί), Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Πελεγκρίνι, Τζανιόλο, Καμαρά (82’ Μάτιτς), Έιμπραχαμ (64’ Μπελότι).

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ζέσους, Ντι Λορέντζο, Ολιβέρα, Κιμ, Εντομπελέ (57’ Ελμάς), Λομπότκα, Λοσάνο (75΄Πολιτάνο), Ζιελίνσκι (75’ Γκαετάνο), Οσιμέν, Κβαρατσχέλια

Το απίθανο γκολ του Όσιμεν που χάρισε το τρίποντο στη Νάπολι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ