Μεταγραφικός στόχος της Μπολόνια ο Βούκοβιτς

Μεταγραφικός στόχος της Μπολόνια ο Βούκοβιτς

Η Μπολόνια βρίσκεται σε αναζήτηση αμυντικού ενόψει καλοκαιριού κι εξετάζει την περίπτωση του Γιάγκος Βουκοβιτς, ο οποίος είναι δανεικός στην Ελλάς Βερόνα από τον Ολυμπιακό.

Η Μπολόνια δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη Serie A, παρόλα αυτά απέχει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη και έχει ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν.

Η ιταλική ομάδα υποδέχεται σήμερα την Ελλάς Βερόνα και με νίκη ουσιαστικά θα τελειώσει με την υπόθεση-παραμονή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως πέρα από βαθμολογικό ενδιαφέρον απασχολεί τους ανθρώπους της Μπολόνια, διότι φέρονται να έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος αμυντικός ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Ελλάς Βερόνα από τον περασμένο Ιανουάριο και πραγματοποιεί πολύ καλό δεύτερο μισό μετά το πρώτο εξάμηνο όπου έπαιξε ελάχιστα στους ερυθρόλευκους.

Ο 29χρονος στόπερ έχει πάρει φανέλα βασικού στην ιταλική ομάδα και οι ιθύνοντες της Μπολόνια δεν έχουν μείνει αδιάφοροι από αυτό, καθώς φαίνεται να τους απασχολεί η περίπτωσή του. Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα θέλει να ενισχύσει τα μετόπισθεν ενόψει της νέας χρονιάς και είναι μια καλή ευκαιρία το σημερινό παιχνίδι για να έχει πλήρη άποψη για τον Σέρβο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του διατηρεί οψιόν αγοράς 3 εκατ. ευρώ για το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Serie A και μετά να προσπαθήσει να τον κρατήσει. Η Μπολόνια πέρα από τον Βούκοβιτς θα παρακολουθήσει στο παιχνίδι με τη Βερόνα και τους Μοχάμεντ Φάρες και Ματία Βαλότι που επίσης βρίσκονται στη μεταγραφική της λίστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ