Serie A: Φιορεντίνα – ΣΠΑΛ 0-0

Serie A: Φιορεντίνα – ΣΠΑΛ 0-0

Η Φιορεντίνα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως ελάχιστες απείλησαν την εστία της ΣΠΑΛ, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από τη Φλωρεντία με σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή.

Σε ένα παιχνίδι που η Φιορεντίνα δημιούργησε 19 τελικές, με μόλις 6 από αυτές να καταλήγουν στην εστία, η ΣΠΑΛ κατάφερε να φύγει από τη Φλωρεντία με σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους «Βιόλα» ήρθε στο 41′ όταν ο Κιέζα δοκίμασε από πλάγια θέση να νικήσει τον Μερέτ, όμως ο τερματοφύλακας της ΣΠΑΛ έκανε ωραία επέμβαση, κρατώντας το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Στέφανο Πιόλι μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, με τη ΣΠΑΛ να καλύπτει εξαιρετικά τους χώρους και να μην επιτρέπει στους γηπεδούχους να φτάσουν στην περιοχή τους, αναγκάζοντας τους να επιχειρούν μακρινά σουτ. Η μοναδική φορά που το κατάφεραν ήταν στο 78′ όταν ο Μπιράγκι επωφελήθηκε από τις κόντρες, όμως από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω από την εστία, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ΣΠΑΛ κατάφερε να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού καθώς πλέον βρίσκεται στο +1 από την 18η Κροτόνε. Αντίθετα, η Φιορεντίνα έχασε την ευκαιρία να φτάσει την Μίλαν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις:

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Σπορτιέλο, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Ούγκο, Μπιράγκι, Μπενάσι, Νταμπό, Βερετούτ, Σαπονάρα (65′ Εϊσερίκ), Κιέζα, Σιμεόνε (65′ Φαλτσινέλι).

ΣΠΑΛ 2013 (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Μερέτ, Φελίπε, Βίκαρι, Τσίονεκ, Λατσάρι, Λουίζ, Βιβιάνι, Βιτάλε, Κόστα (46′ Ματιέλο)(71′ Σκιαβόν), Φλόκαρι (56′ Παλόσκι), Αντενούτσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ