Βερόνα – Γιουβέντους 0-1: Απέδρασε από το Marcantonio Bentegodi και σκαρφάλωσε 3η

Βερόνα – Γιουβέντους 0-1: Απέδρασε από το Marcantonio Bentegodi και σκαρφάλωσε 3η

Με τον Κεν να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Γιουβέντους επικράτησε της Βερόνα (0-1), ανεβαίνοντας στην 3η θέση της κατάταξης.

Εχει πάρει… φόρα στη Serie A η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πέρασε (0-1) και από το Marcantonio Bentegodi, φτάνοντας στο 5ο συνεχόμενο τρίποντο.

Με τη νίκη επί της Βερόνα, η Μεγάλη Κυρία ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 πόντους. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στον πάτο της κατάταξης.

Διαβάστε επίσης: Ντόι: Δύο εθνικές ομάδες για χάρη του – Θα προλάβει η Ελλάδα; (vid+pics)

H μοναδική φάση της Γιουβέντους στο πρώτο μέρος ήταν ένα μακρινό σουτ του Πελεγκρίνι στο 40’, με τον Μοντιπό να λέει όχι και στο 44’ μετά από γύρισμα του Λαζάνια, ο Σουλεμανά αστόχησε από κοντά.

Στο 49ο λεπτό ο Νταβίντοβιτς έκλεψε από τον Κουαδράδο, απλά πλάσαρε άστοχα, ενώ στο 60’ η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα, ο Ραμπιό έδωσε κάθετα στον Κεν που έκοψε στην περιοχή και πλάσαρε ωραία για το 0-1.

Με νύχια και με δόντια, η Γιουβέντους κράτησε μέχρι και το τέλος το πολύτιμο τρίποντο, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω αποβολής Σάντρο στο 90+2.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Τσεκερίνι, Νταβίντοβιτς (78’ Γκίντερ), Χίεν, Ντόιγκ (65’ Λάζοβιτς), Τεράτσιανο, Χόνγκλα, Ντζούριτς (78’ Ανρί), Σουλεμανά (65’ Βελόσο), Λαζάνια, Καλόν (72’ Βέρντι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Κουαδράδο (69’ Σάντρο), Κόστιτς, Ραμπιό, Λοκατέλι (63’ Παρέδες), Φατζιόλι (63’ Μιρέτι), Μίλικ, Κεν (69’ Ντι Μαρία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ