Ρόμα – Τορίνο 1-1: Ο Μάτιτς λύτρωσε τους «Τζιαλορόσι» στις καθυστερήσεις (vids)

Ρόμα – Τορίνο 1-1: Ο Μάτιτς λύτρωσε τους «Τζιαλορόσι» στις καθυστερήσεις (vids)

Η Ρόμα απέφυγε το νέο εντός έδρας κάζο στο πρωτάθλημα, χάρη στο γκολ του Νεμάνια Μάτιτς στο 90+4'. Χαμένο πέναλτι δύο λεπτά νωρίτερα για τον Μπελότι, στην 7η θέση πριν τη διακοπή η ομάδα του Μουρίνιο.

Η Ρόμα κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι στην Τορίνο, για την 15η αγωνιστική της Serie A, χάρη στο γκολ του Νεμάνια Μάτιτς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Παραλίγο να γίνει μοιραίος παίκτης ο Μπελότι, που αστόχησε σε πέναλτι κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 90+2′.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ξανά μέτρια με τον Πορτογάλο τεχνικό να βλέπει στο 88ο λεπτό την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για έντονη διαμαρτυρία. Η Τορίνο προηγήθηκε με το γκολ του Λινέτι στο 55ο λεπτό, στο 90+4′ ωστόσο ο Νεμάνια Μάτιτς βρήκε το πολυπόθητο γκολ για τους «Τζιαλορόσι».

Διαβάστε επίσης: Μέσι: «Έκανε πολύ κακό στο ποδόσφαιρο ο Γκουαρντιόλα» (vid)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Σμόλινγκ, Μαντσίνι, Τσελίκ, Ιμπάνιεθ, Κριστάντε (70’ Ταχίροβιτς), Καμαρά (55’ Μάτιτς), Τζανιόλο, Βολπάτο (46’ Ελ Σααραουί), Ζαλέφσκι (70’ Ντιμπάλα), Έιμπραχαμ (70’ Μπελότι)

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Ντζιντζί, Βόιβοντα (30’ Σινγκό), Λατσάρο, Ζίμα, Μπουοντζιόρνο (52’ Ροντρίγκες), Λινέτι, Μίραντσουκ (81’ Ράντονιτς), Βλάσιτς, Ρίτσι, Σανάμπρια (80’ Αντόμπο)

Τα αποτέλεσμα της 15ης αγωνιστικής

Έμπολι – Κρεμονέζε 2-0
Νάπολι – Ουντινέζε 3-2
Μπολόνια – Σασουόλο 3-0
Αταλάντα – Ίντερ 2-3
Ρόμα – Τορίνο 1-1
Μόντσα – Σαλερνιτάνα 3-0
Βερόνα – Σπέτσια 1-2
13/11 19:00 Μίλαν – Φιορεντίνα
13/11 21:25 Γιουβέντους – Λάτσιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ