Ξανά θύμα ληστείας ο Καμαρά! (pics)

Ξανά θύμα ληστείας ο Καμαρά! (pics)

Για δεύτερη φορά μέσα λίγο χρονικό διάστημα, ο Μαντί Καμαρά έπεσε θύμα ληστείας στη Ρώμη.

Δεύτερο σοκ μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες για τον Μαντί Καμαρά στη Ρώμη.

Ο μέσος που ανήκει στον Ολυμπιακό, έπεσε ξανά θύμα ληστείας στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και δήλωσε την κλοπή του αυτοκινήτου του.

Διαβάστε επίσης: Γενς Γιόνσον: Ο «X-factor» της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, ο 25χρονος πάρκαρε το βράδυ της Πέμπτης το αυτοκίνητο του, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του. Το πρωί της Παρασκευής ωστόσο το αυτοκίνητο δεν ήταν… πουθενά, με τον Καμαρά να πηγαίνει άμεσα στο αστυνομικό τμήμα και να καταθέτει, τη δεύτερη ληστεία κατά του στη Ρώμη, καθώς και στις αρχές του Οκτώβρη είχε… χάσει το αυτοκίνητο του…

Αγωνιστικά πάντως ο Καμαρά δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά στην «αιώνια» πόλη, έχοντας κερδίσει το τελευταίο καιρό και την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο. Ακριβώς δύο μήνες μετά την παρουσίαση του ο μέσος από την Γουινέα, δείχνει πως αρπάζει την ευκαιρία από τα μαλλιά, φωνάζοντας «παρών» στον Special One.

Όλα βέβαια άλλαξαν στο ματς με την Μπέτις, για τους ομίλους του Europa League. 16/21 μεταβιβάσεις με 72% ποσοστό επιτυχίας, 26 επαφές με την μπάλα και φυσικά μια «πάρε-βάλε» ασίστ, είχε ο Καμαρά απέναντι στους Ισπανούς.

Ο 25χρονος χαφ μπήκε στη θέση του Μάτιτς και άλλαξε όλο το παιχνίδι. Ανέλαβε έναν πιο προωθημένο ρόλο και βοήθησε τη Ρόμα στα ανεβάσματα της στην περιοχή της Μπέτις. Ο Καμαρά είχε καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη των «τζιαλορόσι», κάτι που αποδείχθηκε και με τη λήξη του αγώνα, όταν αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης για τη Ρόμα.

Όπως είναι λογικό η απόδοση του 25χρονου μέσου δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Τύπο της Ιταλίας, με τους γείτονες να στάζουν… μέλι για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Συνολικά, μέχρι στιγμής μέσα στη σεζόν, ο Καμαρά μετράει με τη Ρόμα 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πάρει το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Μια εξέλιξη που σαφώς και φέρνει χαμόγελα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, καθώς η οψιόν που έχει μπει είναι αρκετά υψηλή. Τα ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο για μία οψιόν που φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ