Μίλαν – Φιορεντίνα 2-1: Νίκη-θρίλερ στο φινάλε για τους «ροσονέρι» (vids)

Μίλαν – Φιορεντίνα 2-1: Νίκη-θρίλερ στο φινάλε για τους «ροσονέρι» (vids)

Η Μίλαν έφτασε πολύ κοντά στο να «πετάξει» δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στη Φιορεντίνα, το αυτογκόλ του Μιλένκοβιτς στο 91' ωστόσο της έδωσε τελικά τη νίκη και τη διατήρησε ζωντανή στη μάχη του τίτλου.

Παρ’ όλο που προηγήθηκε με γκολ του Ραφαέλ Λεάο μόλις στο 2ο λεπτό, η Μίλαν έφτασε πολύ κοντά στο να έχει ακόμα μία απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, το αυτογκόλ του Μιλένκοβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, της έδωσε τελικά τη νίκη απέναντι στη Φιορεντίνα με 2-1 και τη διατήρησε στο -8 από την πρωτοπόρο της Serie A, Νάπολι.

Η Μίλαν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό ο Ραφέλ Λεάο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και πανηγύρισε αλλά… Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο κατάφεραν σχετικά γρήγορα να φέρουν το ματς στα ίσα, με τον Μπαράκ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 28′, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Νικολαΐδης: «Η καλύτερη ΑΕΚ που έχω δει σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό» (pic)

Στο δεύτερο μέρος η Φιορεντίνα στάθηκε αρκετά καλά και προσπάθησε να βρει τη στιγμή της στην αντεπίθεση. Τελικά οι «ροσονέρι» ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος, με τον Μιλένκοβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του άθελά του, στο 90+1′ και να προσφέρει έτσι τη νίκη στη Μίλαν.

Το αποτέλεσμα της 15ης αγωνιστικής

Έμπολι – Κρεμονέζε 2-0
Νάπολι – Ουντινέζε 3-2
Σαμπντόρια – Λέτσε 0-2
Μπολόνια – Σασουόλο 3-0
Αταλάντα – Ίντερ 2-3
Ρόμα – Τορίνο 1-1
Μόντσα – Σαλερνιτάνα 3-0
Βερόνα – Σπέτσια 1-2
Μίλαν – Φιορεντίνα 2-1
13/11 21:45 Γιουβέντους – Λάτσιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ