Πλησιάζει στη Ρόμα ο Ντεπάι

Πλησιάζει στη Ρόμα ο Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα και η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Ολλανδού.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μέμφις Ντεπάι, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο Τσάβι δεν έχει στα πλάνα του τον Ολλανδό άσο.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ντεπάι, μετά την απόκτηση των Λεβαντόφσκι και Ραφίνια, δεν είναι στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού και ο Ολλανδός επιθετικός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλες ομάδες, ώστε ν’ αλλάξει εργοδότη.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η… Πρέμιερ Λιγκ πρόβα και ο πρώτος «τελικός» με Ατρόμητο

Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η Ρόμα είναι αυτή που πιέζει τον ατζέντη του, καθώς θεωρεί πως ο 28χρονος άσος μπορεί να δώσει δυναμική στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Τις επόμενες εβδομάδες και μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ στο Κατάρ ο Ολλανδός διεθνής άσος θα αποφασίσει σε ποιά ομάδα και χώρα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport» οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία με το ποσό της μεταγραφής να μην ξεπερνά τα δύο εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ