Ολυμπιακός: Η… Πρέμιερ Λιγκ πρόβα και ο πρώτος «τελικός» με Ατρόμητο

Ολυμπιακός: Η… Πρέμιερ Λιγκ πρόβα και ο πρώτος «τελικός» με Ατρόμητο

Τα σπουδαία για τον Ολυμπιακό ξεκινούν από το Σάββατο και το φιλικό με την Νότιγχαμ

Με νέο «αέρα» έχει επιστρέψει ο Ολυμπιακός από την Ισπανία. Μια προετοιμασία απαραίτητη για τον πρωταθλητή με τον Μίτσελ να έχει τον χρόνο να δει και να κρίνει, να αποφασίσει, να δοκιμάσει και να πάει ένα βήμα παραπάνω την ομάδα. Ο Ολυμπιακός που θέλει με τις αλλαγές που έγιναν και τις προσθήκες που έρχονται με πρώτο τον Ροντινέι και σύντομα και τον Μαντσίνι να φουλάρει για το δεύτερο μισό της σεζόν που θα κρίνει τα πάντα.

Το αυριανό σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Πειραιώτες να δείξουν τα στοιχεία που περιμένει ο Μίτσελ που θα τον χαρακτηρίζουν ως ομάδα από εδώ και στο εξής.

Ένα φιλικό σημαντικό για τους δύο θρύλους που όμως να είστε σίγουροι πως τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Κούπερ το αντιμετωπίζουν ως… επίσημο. Είναι μια πρώτης τάξεως πρόβα για τον Ολυμπιακό, μια… Πρέμιερ Λιγκ πρόβα που έχει την πολυτέλεια να διαθέτει ο πρωταθλητής. Η σεζόν αρχίζει ξανά για τον Ολυμπιακό από το φιλικό με την Νότιγχαμ όπου ο Μίτσελ είναι δεδομένο πως θα δοκιμάσει τα πλάνα που έχει στο μυαλό του εν όψει των επίσημων αγώνων που ξεκινούν από την ερχόμενη Πέμπτη και τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο για τους «16» της διοργάνωσης.

Ο πρώτος «τελικός» στη διοργάνωση για τον Ολυμπιακό καθώς σε αντίθεση με όσα έχουμε συνηθίσει χρόνια τώρα, το Κύπελλο αυτή την στιγμή για τον Ολυμπιακό δεν είναι το… κερασάκι στην τούρτα όπως παραδοσιακά είναι. Το πρωτάθλημα όχι στα χέρια του Ολυμπιακού δεν είναι, αλλά φαντάζει ένας πολύ δύσκολος στόχος για τους Πειραιώτες που βρίσκονται στο -12 από την κορυφή και την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο αν στην πορεία της σεζόν το κύπελλο επιστρέψει στην… ερυθρόλευκη λογική ως «κερασάκι» γιατί αυτό θα σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα έχει πάρει την τροπή που όλοι εύχονται στο μεγάλο λιμάνι.

Όπως και να έχει όμως με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει πολύ μεγάλη προσοχή στο Κύπελλο ξεκινώντας από το ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Μόνο εύκολο δεν θα είναι το ματς απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου που παραδοσιακά ζορίζει τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές που ξέρουν πως για να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής στη διοργάνωση θα πρέπει να νικήσουν την… μισή Σούπερ Λιγκ, αλλά σε αυτό είναι συνηθισμένοι.

Το ζητούμενο για τον Μίτσελ είναι από αύριο κιόλας και το φιλικό με την Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός να αρχίσει να δείχνει την σταθερότητα, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια της παντοκρατορίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ