Σαλερνιτάνα – Μίλαν 1-2: Ποδαρικό με το δεξί για τους «ροσονέρι»

Σαλερνιτάνα – Μίλαν 1-2: Ποδαρικό με το δεξί για τους «ροσονέρι»

Η Μίλαν επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Σαλερνιτάνα, στην επιστροφή στη δράση για τη Serie A κι έκανε ιδανικό ποδαρικό στο νέο έτος.

Ακόμη και με αρκετή…ταλαιπωρία στο τέλος, η Μίλαν χρειάστηκε απλώς ένα ημίχρονο -το πρώτο- για να απαλλαγεί από όλη τη δυσαρέσκεια που συσσωρεύτηκε στα φιλικά που έχασε τον Δεκέμβριο. Στο Σαλέρνο νίκησε με 2-1 τη Σαλερνιτάνα με γκολ των Λεάο (10′) και Τονάλι (15′). Ήταν μία Μίλαν με ιδέες , με σωστή προσέγγιση, με το μόνο-μεγάλο- ελάττωμα , ότι δεν μπόρεε να εκμεταλλευτεί περαιτέρω τις πολυάριθμες ευκαιρίες που είχε.

Επίσης χάρη σε έναν σούπερ Οτσόα ανάμεσα στα δοκάρια της Σαλερνιτάνα, κάνοντας εξαιρετικό ντεμπούτο. Και έτσι η Μίλαν κατέληξε να ταλαιπωρηθεί στο τελευταίο μέρος του αγώνα, αφού ο Μπονατσόλι μείωσε στο 83′. Έτσι κι αλλιώς οι «ροσονέρι» ξεκίνησαν το 2023 με τρεις βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα, και στοχεύουν στη Νάπολι, που πλέον βρίσκεται στο +5, εν όψει-αργότερα απόψε-του αγώνα με την Ίντερ.

Διαβάστε επίσης: Οι GMs της Euroleague υποκλίνονται στον Ολυμπιακό: Πρώτο φαβορί για Final Four στα προγνωστικά τους (pics)

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Μπράνταριτς, Φάτσιο, Λοβάτο (63’ Ντανίλιουτς), Ραντοβάνοβιτς, Φιλένα (63’ Μπονατσόλι), Κουλιμπαλί, Σαμπιά (84’ Βαλέντσια), Μπόχινεν (84’ Κάστανος), Πιόντεκ, Ντιά

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Τομόρι, Ερναντές, Καλουλού, Μπενασέρ, Μπραΐμ Ντίαθ (63’ Ντε Κετελάρ), Σαλεμάκερς (84’ Ντεστ), Τονάλι, Ζιρού (84’ Φρανξ), Λεάο

Χάρη σε ένα υπέροχο πρώτο ημίχρονο, η Σαμπντόρια βρήκε τη δεύτερη νίκη της σεζόν, στο στάδιο «Mapei», επικρατώντας με 2-1 της Σασουόλο, με γκολ των Γκαμπιαντίνι (25′) και Αουγκέλο (28′). Η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο δεν αποδείχθηκε αρκετή για τους γηπεδούχους, που μείωσαν με το γκολ του Μπεράρντι (64′) από το σημείο του πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ