Ίντερ – Νάπολι 1-0: Ο Τζέκο έβαλε τέλος στο αήττητο των «παρτενοπέι»

Ίντερ – Νάπολι 1-0: Ο Τζέκο έβαλε τέλος στο αήττητο των «παρτενοπέι»

Χάρη σε γκολ του Έντιν Τζέκο η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Νάπολι και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα, βάζοντας «φωτιά» στο πρωτάθλημα.

Η Serie A επέστρεψε στη δράση σχεδόν δύο μήνες μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, με την Ίντερ να υποδέχεται την αήττητη και πρωτοπόρο Νάπολι στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι «νερατζούρι» που χάρη σε ένα γκολ του Τζέκο επικράτησαν με 1-0 και έβαλαν «φωτιά» στη μάχη του τίτλου και οι «παρτενοπέι» έχουν μία διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη Μίλαν.

Διαβάστε επίσης: Αλλαγή σκηνικού με τον Ντόρσεϊ: Γιατί δεν βιάζεται να απαντήσει σε Ολυμπιακό και Φενέρ

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Τζέκο στο 56′ με κεφαλιά από σέντρα του Ντιμάρκο. Η Ίντερ ήταν η ομάδα που είχε τις μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο μέρος, και κατάφερε τελικά να πάρει στη σπουδαία νίκη χάρη στο γκολ του Βόσνιου.

Ιντερ: Ονάνα, Μπαζτόνι, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (76’ Ντάμφρις), Ντιμάρκο (65’ Γκόζενς), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μχιταριάν (83’ Γκαλιαρντίνι), Λουκάκου (64’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ντζέκο (76’ Κορέα)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι Ολιβέρα, Κιμ, Λομπότκα (85’ Σιμεόνε), Ανγκισά (76’ Εντομπελέ), Ζιελίνσκι (65’ Ραζπαντόρι), Πολιτάνο (65’ Λοσάνο), Κβαρατσχέλια (76’ Ελμάς), Οσιμέν

Στο Ούντινε, η τοπική ομάδα έμεινε στο 1-1 με την Έμπολι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Μπαλντάντσι στο 3′ και ισοφάρισε σε 1-1 ο Περέιρα στο 70′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ