Μόντσα – Ίντερ 2-2: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους «νερατζούρι»

Μόντσα – Ίντερ 2-2: «Χ»αμένη ευκαιρία για τους «νερατζούρι»

Η Ίντερ κρατούσε την νίκη μέχρι το φινάλε χάρη στα τέρματα των Νταρμιάν και Λαουτάρο Μαρτίνες, ωστόσο το αυτογκολ του Ντάμφρις στο 93' χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Μόντσα. Χαμένη ευκαιρία για τους «νερατζούρι» για να μειώσουν την διαφορά από την κορυφή.

Η Ίντερ ήταν «αγκαλιά» με την τέταρτη διαδοχική της νίκη στη Serie A, αλλά η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι της έβαλε… φρένο, ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+3′ και «έκλεψε» τον βαθμό της ισοπαλίας.

Κάπως έτσι, έφτασε τους 34 βαθμούς, ενώ η Μόντσα ανέβηκε στους 18 και στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 9ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπαζτόνι από αριστερά, ο Νταρμιάν πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της Μόντσα και πάσαρε για το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα η Μπολόνια για τον Ρέαμπτσιουκ – Έτοιμη να δώσει ως και 4.5 εκατ ευρώ αν…

Ωστόσο οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων δεν κράτησαν για πολύ, με τον Τσιουριά να κάνει το 1-1 με την σέντρα. Στο 22’ μετά από λάθος του Ίτσο, ο Λαουτάρο από δεξιά με γυριστό έκανε το 1-2.

Τελικά στο 90+3’ μετά από γέμισμα του Τσιουρία από δεξιά, οι Καλντιρόλα και Ντάμφρις σηκώθηκαν για τη κεφαλιά και ο Ολλανδός πέτυχε αυτογκόλ για το 2-2.






ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο (88’ Καπράρι), Πάμπλο Μαρί, Μπιριντέλι (73’ Κολπάνι), Κάρλος Αουγούστο, Μάρλον (46’ Καλντιρόλα), Πεσίνα, Ματσίν (66’ Ρανόκια), Πετάνια (66’ Γκίτκιερ), Τσιουρία, Μότα

ΙΝΤΕΡ: Ονάνα, Ατσέρμπι, Νταρμιάν (80’ Ντάμφρις), Ντιμάρκο (81’ Γκόζενς), Μπαζτόνι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι (63’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου (55’ Ασλάνι), Μχιταριάν, Ντζέκο (55’ Λουκάκου), Λαουτάρο Μαρτίνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ