Οσιμέν: «Έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Οσιμέν: «Έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Οσιμέν μετά την τεράστια νίκη της Νάπολι κόντρα στη Γιουβέντους.

«Ο δρόμος για το σκουντέτο είναι ακόμη… μακρύς», δήλωσε ο επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, λίγο μετά την εμφατική νίκη με 5-1 επί της Γιουβέντους, ένα αποτέλεσμα που έφερε τους «παρτενοπέι» σε διαφορά 10 βαθμών από τους «μπιανκονέρι».

«Αξίζαμε περισσότερο αυτήν την νίκη. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα και είμαι χαρούμενος που συνέβαλα με δύο γκολ και μια ασίστ», επεσήμανε ο πρώτος σκόρερ της Serie A με 12 γκολ, μιλώντας στο «DAZN» και πρόσθεσε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μιλάμε για σκουντέτο; Ο δρόμος είναι ακόμη πολύς, πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς».

Διαβάστε επίσης: Το Μάντσεστερ χωρίζεται στα δύο: Τα μεγάλα «ντέρμπι» του «Ολντ Τράφορντ» που έγραψαν ιστορία (vids)

«Με αυτήν την νίκη, στείλαμε ένα μήνυμα και ειδικά στον… εαυτό μας», εκτίμησε από την πλευρά του ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι και συνέχισε: «Είναι μια όμορφη βραδιά, η ομάδα έπαιξε ένα υπέροχο παιχνίδι σε πολύ υψηλό ρυθμό. Αυτή η ομάδα, ξέρει πώς να αναδημιουργήσει την αγάπη γύρω από αυτήν την φανέλα και της αξίζει να παίζει με αυτόν τον τρότπο».

Στο Twitter, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, χαιρέτισε μια «φανταστική ομάδα»: «Θα είναι αδύνατο να ξεχάσουμε αυτό το βράδυ»!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προπονητής της Γιουβέντους, παραδέχτηκε ότι «η ήττα ήταν κάτι παραπάνω από άξια» και πρόσθεσε: «Πρώτα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Νάπολι, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε πολύ χαμηλά και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Στην συνέχεια αντιδράσαμε, αλλά δεχθήκαμε το 2-0. Το ποδόσφαιρο είναι μερικές φορές έτσι, σε κάθε τους σουτ, θα μπορούσε να είναι γκολ… Πρέπει να ανακάμψουμε και να επιστρέψουμε στην δουλειά. Το πρωτάθλημα έχει μεγάλη διάρκεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ