Μίλαν – Ρόμα 2-2: Η ομάδα του Μουρίνιο σόκαρε τους ροσονέρι και δούλεψε για την Νάπολι

Μίλαν – Ρόμα 2-2: Η ομάδα του Μουρίνιο σόκαρε τους ροσονέρι και δούλεψε για την Νάπολι

Η Μίλαν κρατούσε την νίκη στα χέρια της μέχρι το 87', ωστόσο η Ρόμα είχε διαφορετική άποψη καταφέρνοντας να αποσπάσει την ισοπαλία (2-2), στερώντας έτσι από τους ροσονέρι την ευκαιρία να παραμείνουν στο -5 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Σε ένα απίστευτο φινάλε οι Ρωμαίοι με δυο γκολ σε 88΄και 90+3΄επανήλθαν από το 2-0 και δραπέτευσαν με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) για να αφήσουν τους Ροσονέρι στο -7 από την κορυφή.

Το ματς ήταν αρκετά κλειστό και χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίωρο αλλά με τη συμπλήρωσή του η Μίλαν βρήκε το γκολ από μια στημένη φάση. Ο Τονάλι εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ και ο Καλουλού με κεφαλιά ψαράκι από το πέναλτι έγραψε το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Βάζοντας φωτιά – σε μια στιγμή – στο πρωτάθλημα

Στο 77′ η Μίλαν αναπτύχθηκε όμορφα, ο Λεάο άνοιξε δεξιά στον Πόμπεγκα που πλάσαρε με τη μια με το αριστερό κι έκανε το 2-0. Η Ρόμα  δεν τα παράτησε, βγάζοντας αντίδραση μειώνοντας στο 87′ σε 2-1 με κεφαλιά του Ιμπάνιεθ.

Και σαν μην έφτανε αυτό για την Μίλαν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Μάτιτς στο 94′ να «παγώνει» τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Ερναντές, Καλουλού, Τομόρι, Μπενασέρ (74’ Φρανξ), Τονάλι, Λεάο, Σαλεμάκερς (85’ Γκάμπια), Μπραΐμ Ντίαθ (70’ Πόμπεγκα), Ζιρού (85’ Ντε Κετελάρ)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (89’ Μπελότι), Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ, Τσελίκ (78’ Ελ Σααραουί), Κριστάντε (66’ Μάτιτς), Ζαλέβσκι, Ντιμπάλα, Τζανιόλο (66’ Ταχίροβιτς), Έιμπραχαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ