Μόντσα – Σαμπντόρια 2-2: Σοκ στο 90+9’ για τους Γενοβέζους

Μόντσα – Σαμπντόρια 2-2: Σοκ στο 90+9’ για τους Γενοβέζους

Η Σαμπντόρια έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην έδρα της Μόντσα που ισοφάρισε σε 2-2 στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Για 39 λεπτά η Σαμπντόρια -χάρη στα δύο γκολ του Μανολο Γκαμπιαντίνι- κρατούσε στα χέρια της μία τεράστια νίκη στην έδρα της Μόντσα, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στη μάχη για την παραμονή της στη Serie A.

Το λάθος του Νίκολα Μούρου ωστόσο, στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων (κράτησε απ’ τη φανέλα Πεσίνα εντός της περιοχής), έδωσε την ευκαιρία στον «παθών» (Πεσίνα) να διαμορφώσει από την άσπρη «βούλα» το τελικό 2-2 -στο προτελευταίο χρονικά ματς της 21ης αγωνιστικής- κόβοντας ακόμη περισσότερο τα «φτερά» των Γενοβέζων.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία για Χουάνγκ και Χάμες στον Ολυμπιακό – Πολύ δύσκολα με την ΑΕΚ

Η «Ντόρια» μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να τα παίξει όλα για όλα, για να βρει την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά τις 5 Ιανουαρίου και το 2-1 εκτός έδρας επί της Σασουόλο.

Ο Γκαμπιαντίνι της έδωσε το προβάδισμα στο 12′ και παρά τη γρήγορη ισοφάριση από τον Πετάνια (32′), ακολούθησε άλλο ένα γκολ απ’ τον 31χρονο φορ της Σαμπντόρια στο 58′, για να τη βάλει ξανά μπροστά στο σκορ. Όλα αυτά μέχρι το λάθος του Μούρου και το εύστοχο πέναλτι του Πεσίνα στο 90+9′, που κράτησε τους φιλοξενούμενους πολύ χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Καλντιρόλα (79’ Βαλότι), Πάμπλο Μαρί, Ίτσο (57’ Μαρλόν), Κάρλος Αουγούστο, Πεσίνα, Ματσίν (72’ Ροβέλα), Καπράρι,, Πετάνι, Τσιουρία (72’ Μπιριντέλι), Μότα (79’ Κολπάνι)

Σαμπντόρια: Οντέρο, Νάουτινκ (46’ Μούρου), Οτζέλο, Γκίντερ, Αμιόνε, Ντζούριτσιτς (68’ Παολέτι), Γουίνκς, Κιζάνς (46’ Ρινκόν), Λέρις (85’ Τζανόλι), Λάμερς (74’ Κουαλιαρέλα), Γκαμπιαντίνι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ