Ίντερ – Μίλαν 1-0: Αφεντικό στο Μιλάνο οι «νερατζούρι»

Ίντερ – Μίλαν 1-0: Αφεντικό στο Μιλάνο οι «νερατζούρι»

Χάρη στο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι «Derby della Madonnina» κι άφησε τη συμπολίτισσα Μίλαν στην 6η θέση.

Το Μιλάνο βάφτηκε «νερατζούρι». Η Ίντερ επικράτησε με 1-0 της Μίλαν για την 21η αγωνιστική της Serie A, στο «Derby della Madonnina», χάρη στο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 34ο λεπτό και πανηγύρισε μεγάλη νίκη, φτάνοντας τους 43 βαθμούς στο πρωτάθλημα και μένοντας μόνη της στη 2η θέση.

Συνεχίζει να παραπαίει η πρωταθλήτρια Μίλαν, με την ομάδα του Στέφανο Πιόλι να βρίσκεται πλέον εκτός πεντάδας στο -5 από τη συμπολίτισσα.

Διαβάστε επίσης: Σπανός: «Τηλεφώνησα στον Μελισσανίδη για να παίξουμε και μου είπε ότι θέλει να πάρει το τρίποντο»

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και μόλις το 5ο λεπτό ο Μαρτίνες ανάγκασε τον Ταταρουσάνου σε σημαντική επέμβαση, με τον Ρουμάνο τερματοφύλακα της Μίλαν να κρατάει το μηδέν. Στο 10ο λεπτό οι «νερατζούρι» απείλησαν ξανά αλλά η κεφαλιά του Σκρίνιαρ έφυγε μόλις έξω. Τελικά ο Αργεντινός επιθετικός της Ίντερ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 34′ μετά από κόρνερ, με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Ταταρουσάνου για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν παρόμοια με την Ίντερ να έχει τις μεγάλες ευκαιρίες. Ο Ζιρού απέτυχε να τελειώσει καλά μια υποσχόμενη φάση στο 76′, ενώ στο 81′ ακυρώθηκε γκολ του Λουκάκου. Στο 90′ ο Λαουτάρο έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα αλλά μετά από έλεγχο του VAR ούτε αυτό το τέρμα μέτρησε.

Ίντερ: Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαζτόνι, Νταρμιάν, Ντιμάρκο (71’ Γκόζενς), Μχιταριάν (71’ Μπρόζοβιτς), Μπαρέλα (90+4′ Ασλάνι), Τσαλχάνογλου (89’ Γκαλιαρντίνι), Μαρτίνες, Ντζέκο (71’ Λουκάκου)

Μίλαν: Ταταρουσάνου, Καλουλού, Κίερ (85’ Ρέμπιτς), Γκάμπια (71’ Τιό), Καλάμπρια (54’ Σαλεμάκερς), Ερναντές, Μεσίας (46’ Ντίαθ), Τονάλι, Κρούνιτς, Οριγκί (54’ Λεάο), Ζιρού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ