Εμπολι – Σπέτσια 2-2: Εσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας η Εμπολι

Εμπολι – Σπέτσια 2-2: Εσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας η Εμπολι

Τρομερό come back και ισοπαλία για την Εμπολι.

Ένα φαινομενικά χαμένο ματς κατάφερε να σώσει η Έμπολι στην έδρα της απέναντι στη Σπέτσια και με το τελικό 2-2 να πανηγυρίσει στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας, που την έφερε ακόμη πιο μακριά από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Η αποβολή του Φαμπιάνο Παρίζι στο 21ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στην Σπέτσια να πάρει προβάδισμα… νίκης στο «Κάρλο Καστελιάνι» (2-0) στο δεύτερο χρονικά ματς της 22ης αγωνιστικής της Serie A.

Διαβάστε επίσης: Το «καθαρό» μυαλό και οι ψύχραιμες αποφάσεις δίνουν λύσεις

Όλα κυλούσαν ιδανικά για τους φιλοξενούμενους στο δεκάλεπτο (21΄- 31΄) του πρώτου μέρους. Αρχικά με την αποβολή του 22χρονου αμυντικού της Έμπολι, Φαμπιάνο Παρίζι κι εν συνεχεία με τα δύο τέρματα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε μέσα σε έξι λεπτά (25΄ και 31΄), έβαλαν τις βάσεις για το 2Χ2 απέναντι στη σημερινή τους αντίπαλο (την είχαν νικήσει και στον πρώτο γύρο με 1-0).

Από τη στιγμή, όμως, που αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο (αποβλήθηκε ο Εσπόζιτο στο 49΄), η Έμπολι τα έδωσε όλα, μείωσε αρχικά με τον Καμπιάγκι στο 71΄ και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βινιάτο (είχε περάσει αλλαγή στο 85΄) κατάφερε να «σώσει την παρτίδα» και ν΄ αποφύγει τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά το 2-0 από τη Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ