Ψηλά στη λίστα της Λάτσιο βρίσκεται ο Μαρκάνο

Ψηλά στη λίστα της Λάτσιο βρίσκεται ο Μαρκάνο

Ο Ιβάν Μαρκάνο που φέρεται να είναι στόχος του Ολυμπιακού, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Λάτσιο, που χάνει το καλοκαίρι τον ηγέτη της άμυνας, Ντε Φράι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Με τον Στέφαν Ντε Φράι, ηγέτη της άμυνας της Λάτσιο να είναι φευγάτος από την αιώνια πόλη στο τέλος της σεζόν, ο Σιμόνε Ινζάγκι έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια για την άμυνα των μπιανκοσελέστι για την επόμενη σεζόν.

Με βάση αυτή τη βεβαιότητα ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν… παρέλαση τα ονόματα για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ολλανδού κεντρικού αμυντικού. Δύο από τα μεγαλύτερα φαβορί για αντικαταστάτες του Ντε Φράι, φέρονται να είναι ο Χόλγκερ Μπαντστούμπερ της Στουτγάρδης και ο… παλιός μας γνώριμος από τη θητεία του στον Ολυμπιακό, Ιβάν Μαρκάνο της Πόρτο.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα που εξειδικεύεται σε νέα της Λάτσιο, «lalaziosiamonoi.it». Ειδικά για τον Ιβάν Μαρκάνο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, προτάθηκε στους λατσιάλι μέσω του Ρουτζέρο Λασερέντσα, που κινείται εξ ονόματος του 31χρονου κεντρικού και αριστερού αμυντικού στην Ιταλία.

Ο Μαρκάνο συγκεντρώνει τρία πολύ σημαντικά στοιχεία σύμφωνα με τους Ιταλούς. Το γεγονός πως καλύπτει με πλήρη επάρκεια τόσο τη θέση του κεντρικού αμυντικού όσο και αυτή του αριστερού μπακ, δεν περνά σίγουρα απαρατήρητο, όπως άλλωστε και η αρκετά μεγάλη εμπειρία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο νυν παίκτης της Πόρτο μετρά συνολικά 33 συμμετοχές στο Champions League, και 43 συμμετοχές στο Europa League.

Τέλος αξιοσημείωτες είναι και οι γεμάτες χρονιές στην καριέρα του, καθώς από το 2010 μέχρι και φέτος, δεν έχει πέσει κάτω από τις 30 συμμετοχές ανεξαρτήτου ομάδας και πρωταθλήματος που βρίσκονταν.

Κάπως έτσι τόσο η Λάτσιο, όσο και η Μίλαν με την Τορίνο γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού, κάνοντας έτσι το έργο του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με σενάρια από Ισπανία και Πορτογαλία θέλει να τον επαναφέρει για τρίτη φορά στο Λιμάνι αρκετά δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ