Ίντερ – Ουντινέζε 3-1: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα

Ίντερ – Ουντινέζε 3-1: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα

Η Ίντερ επικράτησε με 3-1 της Ουντινέζε στο Μιλάνο έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ και ξέφυγε και πάλι με +3 από την τρίτη Μίλαν.

Μετά την ισοπαλία στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια, η Ίντερ επικράτησε με 3-1 στο «Σαν Σίρο» της Ουντινέζε για την 23η αγωνιστική της Serie A και αποκατέστησε τη διαφορά των τριών βαθμών από την τρίτη Μίλαν. Η ομάδα του Ιντζάγκι ήταν ανώτερη από την αντίπαλό της στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έφτασε στη νίκη έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Στο 17ο λεπτό η Ίντερ κέρδισε πέναλτι και ο Σιλβέστρι απέκρουσε αρχικά το πέναλτι το Λουκάκου, αλλά ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και ο Βέλγος ευστόχησε για το 1-0 στο 20′ Δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ωστόσο, η Ουντινέζε ισοφάρισε με κοντινό πλασέ του Λόβριτς από ασίστ του Περέιρα.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Παπ συνάντησε τον Κάνααν (vid)

Η Ίντερ πίεσε για το δεύτερο γκολ στη συνέχεια και το βρήκε στο 73′ όταν ο Ντιμάρκο σέντραρε από αριστερά και ο Μχιταριάν με φοβερό πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Λαουτάρο στο 89′ από ασίστ του Ντ’Αμπρόζιο.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Μπαζτόνι Ντιμάρκο (79’ Γκόζενς), Ατσέρμπι, Νταρμιάν (46’ Ντ’Αμπρόζιο), Ντάμφρις, Μπρόζοβιτς (66’ Τσαλχάνογλου), Μπαρέλα, Μχιταριάν (84’ Γκαλιαρντίνι), Λουκάκου (66’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ντζέκο

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Εμπόσε (18’ Μαζίνα), Μπιγιόλ, Ουντότζι, Εχιζίμπουε, Περέιρα (76’ Σάμαρντζιτς), Γουάλας, Λόβριτς (75’ Αρσλάν), Τοβέν (61’ Σαξές), Μπέτο (76’ Εμποσελέ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ