Σασουόλο – Νάπολι 0-2: Ασταμάτητο το τρένο του Σπαλέτι

Σασουόλο – Νάπολι 0-2: Ασταμάτητο το τρένο του Σπαλέτι

Η Νάπολι πανηγύρισε την έβδομη σερί της νίκη στη Serie A με το 2-0 στην έδρα της Σασουόλο και περιμένει απλά πότε θα σηκώσει το Scudetto.

Ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στη Serie A έκανε η Νάπολι! Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επικράτησε με 2-0 στο «Μαπέι» της Σασουόλο για την 23η αγωνιστική, έφτασε τις επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Ίντερ στους 18 βαθμούς.

Ουσιαστικά οι «παρτενοπέι» περιμένουν πλέον το πότε θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά το Scudetto το οποίο θα είναι το τρίτο στην ιστορία τους και το πρώτο μετά από 33 ολόκληρα χρόνια και την εποχή που διέπρεπε με τη φανέλα της ομάδας ο αξεπέραστος Ντιέγκο Μαραντόνα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το step up του Μπλακ και η ιεραρχία στους σέντερ που άλλαξε… (vids)

Στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς η Νάπολι έκανε το 1-0 με απίθανη ατομική προσπάθεια του Κβαρατσκέλια ο οποίος πήρε την μπάλα από τη σέντρα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την έστειλε στα δίχτυα με ωραίο τελείωμα. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Όσιμεν στο 33′ με τρομερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Με αυτό το γκολ ο Νιγηριανός επιθετικός έγραψε ιστορία καθώς σκόραρε για έβδομο διαδοχικό ματς με τη φανέλα της Νάπολι, κάτι που δεν είχε καταφέρει ποτέ στο παρελθόν άλλος ποδοσφαιριστής της από τη σεζόν 1994/1995 και μετά.

Σασουόλο: Κονσίλι, Ροζέριο, Τρεσόλι, Έρλικ, Ζορτέα, Φρατέζι(86’ Ομπιάνγκ), Λόπεζ(86’ Άλβαρες), Ενρίκε(79’ Θρόοσβετ), Μπαϊράμι(79’ Σεϊντέ), Λορεντέ, Ντεφρέλ(57’ Πιναμόντι)

Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Ολιβέρα, Ανγκισά(78’ Ντομπελέ), Λομπότκα, Ελμάς(85’ Ζερμπίν) , Κβαρατσχέλια(78’ Λοθάνο), Πολιτάνο(58’ Ζιελίνσκι), Οσίμεν( 85’ Σιμεόνε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ