Μίλαν – Αταλάντα 2-0: Nίκησε και έπιασε την Ίντερ στην επιστροφή του Ζλάταν

Μίλαν – Αταλάντα 2-0: Nίκησε και έπιασε την Ίντερ στην επιστροφή του Ζλάταν

Η Μίλαν επικράτησε της Αταλάντα με σκορ 2-0 και έπιασε την Ίντερ στη δεύτερη θέση, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να επιστρέφει στην δράση έπειτα από 280 μέρες.

Την τρίτη σερί της νίκη πέτυχε η Μίλαν που επιβλήθηκε της Αταλάντα με σκορ 2-ο στο «Σαν Σίρο», στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A.

Oι «ροσονέρι» σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, στην αρχή και το τέλος του αγώνα, φτάνοντας έτσι τους 47 βαθμούς και φτάνοντας την Ίντερ στη δεύτερη θέση. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του έπειτα από 280 μέρες.

Το σκορ για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι άνοιξε με αυτογκόλ του Χουάν Μούσο στο 26ο λεπτό, κάνοντας το 1-0 και δίνοντας άθελά του προβάδισμα στη Μίλαν. Οι γηπεδούχοι δεν τα σταμάτησαν έψαξαν ακόμα ένα γκολ για να κλειδώσουν τη νίκη και το πέτυχαν στο 86′ με δράστη τον Ζούνιορ Μεσίας που έγραψε το τελικό 2-0.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Τομόρι, Ερναντές, Τιό, Καλουλού, Μεσίας (88’ Σαλεμάκερς), Κρούνιτς, Τονάλι, Ντιαθ (74’ Ντε Κετελάρ), Λεάο (88’ Ρέμπιτς), Ζιρού (74’ Ιμπραΐμοβιτς)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Σκαλβίνι (84’ Παλομίνο), Ντζιμσίτι, Τζαπακόστα (84’ Ρουτζέρι), Μέλε, Ντε Ρόουν, Κοουπμάινερς (84’ Βορλίτσκι), Έντερσον (63’ Μπογκά), Χέιλουντ, Λούκμαν (69’ Μουριέλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ