Ρόμα – Γιουβέντους 1-0: Την «καθάρισε» και φουλάρει για Champions League

Ρόμα – Γιουβέντους 1-0: Την «καθάρισε» και φουλάρει για Champions League

Με γκολ του Μαντσίνι, η Ρόμα έριξε στο καναβάτσο τη Γιουβέντους.

Τρίποντο… τετράδας για τη Ρόμα! Η αρμάδα του Ζοζέ Μουρίνιο «καθάρισε» τη Γιουβέντους στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και φουλάρει για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός 0-3: Ολυμπιακάρα στο Ισραήλ: 3-0 και το σηκώνει

Στην 4η θέση με 47 πόντους πλέον η Ρόμα, 8η με 35 βαθμούς η Μεγάλη Κυρία. Η Ρόμα πήρε το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους με 1-0 και φουλάρει για το σεντόνι. Έχασαν σημαντικό έδαφος οι «μπιανκονέρι» που μετρούσαν τέσσερις σερί νίκες.

Οι Τζιαλορόσι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 27ο λεπτό, ο Σέζνι κατέβασε… ρολά σε σουτ του Ντιμπάλα. Η απάντηση της Γιουβέντους ήρθε ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση των 45′. Μετά από σέντρα του Ντανίλο, ο Ραμπιό πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Tελικά στο 53ο λεπτό ο Μαντσίνι έπιασε ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή, ανοίγοντας το σκορ για τη Ρόμα. Η μία ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη για την Γιούβε, που δεν μπορούσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Μάλιστα, στο 90ο λεπτό ο Κεν κλώτσησε τον Μαντσίνι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του και αποβλήθηκε.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 90+8′. Ο Ντανίλο πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Πατρίσιο να μαζεύει με διπλή προσπάθεια.

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Ζαλέβσκι (64’ Κάρσντορπ), Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινάτσολα, Βαϊνάλντουμ (73’ Έιμπραχαμ), Πελεγκρίνι (86′ Μπελότι), Ντιμπάλα (73’ Μποβέ)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Κουαδράδο (89′ Κεν), Σάντρο (46’ Μπονούτσι), Μπρέμερ, Φατζιόλι (59’ Κιέζα), Λοκατέλι (77’ Παρέδες), Ραμπιό, Κόστιτς (77’ Πογκμπά), Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ