Μίλαν – Σαλερνιτάνα 1-1: Γκέλα για τους «ροσονέρι» που έπεσαν στην 4η θέση

Μίλαν – Σαλερνιτάνα 1-1: Γκέλα για τους «ροσονέρι» που έπεσαν στην 4η θέση

Η Μίλαν δεν κατάφερε να νικήσει τη Σαλερνιτάνα (1-1) και πλέον οι «ροσονέρι» έπεσαν στη 4η θέση της βαθμολογίας, στο +1 από την 5η Ρόμα.

Μίλαν και Σαλερνιτάνα έμειναν στο 1-1 στο «Σαν Σίρο» στο ματς που ολοκλήρωσε την 26η αγωνιστική της Serie A, με τους «ροσονέρι» να βρίσκονται πλέον στην 4η θέση της βαθμολογίας και στο +1 από την 5η Ρόμα, διακινδυνεύοντας το εισιτήριο για το Champions League.

Ο Ζιρού έβαλε μπροστά στο σκορ τους πρωταθλητές στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά το γκολ του Ντιά στο 61′ για τους φιλοξενούμενους ήταν αρκετό για να τους δώσει το βαθμό της ισοπαλίας.

Διαβάστε επίσης: Ομαδικό SMS…

Οι «ροσονέρι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, απέτυχε να σκοράρει σε αρκετές ευκαιρίες με τους Λεάο και Ζιρού, με τον Γάλλο επιθετικό να βρίσκει εν τέλει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 45+1′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ κατάφερε να νικήσει τον Οτσόα για το 1-0.

Η ομάδα από το Σαλέρνο βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, και μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντιά. Μετά από ωραία αντεπίθεση, ο Μπραντάριτς σέντραρε και ο παίκτης της Σαλερνιτάνα δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μενιάν για το 1-0, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους έναν σπουδαίο βαθμό και φέρνοντας τη Μίλαν σε δύσκολη θέση στη «μάχη» της τετράδας.

Μίλαν: Μενιάν, Καλουλού, Τιό, Τομόρι, Σαλεμάκερς (77’Φλορέντσι), Μπενασέρ (85’Τονάλι), Κρούνιτς, Ερναντές, Ντίαθ (63’Ντε Κέτελαρε), Λεάο (63’Οριγκί), Ζιρού (63’Ιμπραΐμοβιτς)

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Πιρόλα (67’Λοβάτο), Ντανίλιουτς, Γκιόμπερ, Μπράνταριτς, Κουλιμπαλί, Καντρέβα (67’Μπονατσόλι) Μπόχινεν (83’Κρινγκόι), Ματζόκι (83΄Σαμπιά), Κάστανος (55’Πιότεκ), Ντιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ