Λάτσιο – Ρόμα 1-0: Αφεντικό της πόλης και φουλ για… σεντόνι

Λάτσιο – Ρόμα 1-0: Αφεντικό της πόλης και φουλ για… σεντόνι

Η Λάτσιο κέρδισε με 1-0 τη Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι της «αιώνιας πόλης» και βρέθηκε μόνη στη 2η θέση και... αγκαλιά με την έξοδο στο Champions League.

Η Λάτσιο ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Ρώμης κόντρα στη Ρόμα, με 1-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στη Serie A. Η ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ιμπάνιεθ, ο οποίος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του με δεύτερη κίτρινη κάρτα μόλις στο 32ο λεπτό, και πήρε τη νίκη με το γκολ του Ζακάνι (65′). Η Λάτσιο ανέβηκε έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

To ματς είχε πολλή τακτική αλλά ελάχιστες φάσεις στο πρώτο του μισάωρο και στο 32’ η Ρόμα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Ιμπάνιεθ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα.

Στο 53ο λεπτό ο Αλμπέρτο έκανε το σουτ από τα 25 μέτρα αλλά ο Πατρίσιο έδιωξε δύσκολα και στο 62’ ο Πέδρο πλάσαρε άστοχα από κοντά. Και στο 65ο λεπτό ο Άντερσον έβγαλε πανέμορφη πάσα στον Τζακάνι που πάτησε περιοχή από αριστερά και πάσαρε ιδανικά με το δεξιά για το 1-0.

Στο 67’ η Ρόμα σκόραρε με κοντινή προσπάθεια του Σμόλινγκ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 77’ ο Προβεντέλ έσωσε μετά από σουτ του Σπινατσόλα. Μετά τη λήξη τυ αγώνα οι παίκτες των δυο ομάδων ήρθαν στα χέρια και ο ρέφερι μοίρασε κόκκινες σε Μάρουσιτς και Κριστάντε.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Χισάι, Ρομανιόλι, Καζάλε, Μάρουσιτς, Λουίς Αλμπέρτο, Άντερσον, Τζακάνι (81’ Καντσελιέρι), Κατάλντι, Σάβιτς, Πέδρο (89’ Μπάσιτς)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Ιμπάνιεθ, Μαντσίνι, Σπινατσόλα, Σμόλινγκ, Βαϊνάλντουμ (67’ Μάτιτς), Κριστάντε, Πελεγκρίνι (84’ Σολμπάκεν), Μπελότι (67’ Έιμπραχαμ), Ζαλέβσκι, Ντιμπάλα (46’ Γιορέντε, 78’ Ελ Σααραουί)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ