Λάτσιο – Άλκμααρ 1-2: Ανατροπή μέσα στο «Ολίμπικο» με σκόρερ τον Παυλίδη

Λάτσιο – Άλκμααρ 1-2: Ανατροπή μέσα στο «Ολίμπικο» με σκόρερ τον Παυλίδη

Με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει το γκολ ισοφάρισης, η Άλκμααρ έκανε την ανατροπή απέναντι στη Λάτσιο και επιβλήθηκε των Ιταλών με σκορ 2-1.

Μια τεράστια νίκη μέσα στο «Ολίμπικο» πανηγύρισε η Άλκμααρ και μάλιστα με ανατροπή, επικρατώντας με σκορ 2-1 της Λάτσιο στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Οι Ολλανδοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν εκείνος που έφερε τον αγώνα σε ισορροπία, για να καταφέρει η ομάδα του εν τέλει να φύγει με το διπλό από την Ιταλία έχοντας πλέον το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στο πρώτο μέρος η Άλκμααρ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κρατώντας την κατοχή της μπάλας με το μέρος της, ωστόσο η Λάτσιο ήταν εκείνη που έμοιαζε πιο επικίνδυνη. Κάτι που επιβεβαίωσε και στο 18ο λεπτό, όταν ο Ζακάνι βρήκε τον Πέδρο και ο Ισπανός έγραψε το 1-0. Παρόλα αυτά, οι Ολλανδοί δεν το έβαλαν κάτω και βρήκαν τον τρόπο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα σε πολύ κρίσιμο σημείο. Συγκεκριμένα, Ο Βαγγέλης Παυλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 45′ κάνοντας το 1-1, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, με την κατοχή να είναι μοιρασμένη και τη Λάτσιο να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες. Η Άλκμααρ όμως ήταν πιο αποτελεσματική και έτσι ο Μίλος Κέρκεζ στο 62′ σκόραρε, κάνοντας το 2-1 και δίνοντας τη νίκη στους Ολλανδούς.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαξιμιάνο, Λατσάρι, Καζάλε (46’ Ρομανιόλι), Πάτρικ, Μάρουσιτς, Κατάλντι (70’ Βεσίνο), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο, Πέδρο (70’ Καντσελιέρι), Άντερσον, Τζακάνι

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ράιαν, Σουγκαβάρα, Χατζηδιάκος, Γκους, Κερκέζ (83’ Μιχαΐλοβιτς), Ράιντερς, Κλασί, Μάινανς, Κάρλσον (82’ Φαν Μπρεντερόντε), Όντγκααρντ (83’ Μέιρντινκ), Παυλίδης (82’ Ντε Βιτ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ