Ουντινέζε : Παίρνει τη δουλειά από τον Στραματσόνι ο Τούντορ

Ουντινέζε : Παίρνει τη δουλειά από τον Στραματσόνι ο Τούντορ

Δυο προπονητές που πέρασαν και δεν ακούμπησαν από τη χώρα μας κονταροχτυπήθηκαν για τη θέση του προπονητή της Ουντινέζε. Νικητής φαίνεται να βγαίνει ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

Παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Αντρέα Στραματσόνι έμοιαζε πολύ κοντά να αναλάβει τον πάγκο της Ουντινέζε, ο Ιγκορ Τούντορ φαίνεται να του παίρνει τη δουλειά.

Σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντορ βρίσκεται κιόλας στο Ούντινε για να συζητήσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Ο Κροάτης τεχνικός, απολύθηκε το Δεκέμβριο από τη Γαλατάσαραϊ. Από την άλλη, ο Αντρέα Στραματσόνι, που είχε ξαναβρεθεί στον πάγκο των «φριουλιάνι», απολύθηκε κακήν κακώς από την Σπάρτα Πράγας και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να είναι άνεργος.

Ο νέος προπονητής θα πρέπει να διατηρήσει την Ουντινέζε στην κατηγορία, καθώς μετά τα τελευταία αποτελέσματα η ομάδα του Ούντινε έχει μπλέξει σε σενάρια, με τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στους 4 βαθμούς με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ