Νάπολι: Η κρυφή λεπτομέρεια που… δωρίζει τον Κιμ στον ανταγωνισμό

Νάπολι: Η κρυφή λεπτομέρεια που… δωρίζει τον Κιμ στον ανταγωνισμό

Ο Κιμ Μιν Τζάε, ένας από τους αφανείς ήρωες της υπέροχης φετινής Νάπολι, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Ντιέγκο Μαραντόνα το καλοκαίρι λόγω μιας λεπτομέρειας στο συμβόλαιο του που οι Παρτενοπέι τρέχουν να διορθώσουν.

Η φετινή έκδοση της Νάπολι, όπως μας την έχει παρουσιάσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, είναι πραγματικά απολαυστική. Ομάδα με τρεξίματα, ένταση, δημιουργία και πολλά γκολ στο ενεργητικό της, βρίσκεται αγκαλιά με το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1990 και τον ανυπέρβλητο Ντιέγκο Μραντόνα.

Πρωταγωνιστές της ομάδας είναι αναμφίβολα οι Βίκτορ Οσιμέν και Κβίτσα Κβαρατσκέλια, αλλά για πολλούς η πραγματική βάση για να στηθεί το οικοδόμημα των Παρτενοπέι είναι η άμυνα. Και συγκεκριμένα ο Κιμ Μιν Τζάε.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία διάκριση για Μπακαμπού: Καλύτερος Αφρικανός ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη, πάνω από Μανέ και Σαλάχ!

Ο Νοτιοκορεάτης κεντρικός αμυντικός ήρθε στη Νάπολι από την Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι του 2022 έναντι 18 εκατ. ευρώ και με το καλημέρα έγινε βασικός και αναντικατάστατος στις 11άδες του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Μετράει ήδη 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ και 1 ασίστ)  και είδε την αξία του να εκτοξεύεται ήδη στα 55 εκατ. ευρώ.

Βασικός με την Εθνική της χώρας του (με συμμετοχή στο Μουντιάλ του Κατάρ), σε ηλικία 25 ετών και με ύψος 1.90μ, έχει το πλήρες πακέτο που αναζητούν όλες οι μεγάλες ομάδες που θέλουν να δέσουν την άμυνά τους. Μάλιστα όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport έχει ένα ακόμα πολύ μεγάλο… προσόν. Την ρήτρα μόλις 45 εκατ. ευρώ που έχει το συμβόλαιό του. Ένα ποσό που δεν τρομάζει κανένα από τα μεγάλα πορτοφόλια της Γηραιάς Ηπείρου.

Για αυτό και σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προσπαθεί να προλάβει καταστάσεις προχωρώντας γρήγορα στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Κιμ με αυξημένες οικονομικές απολαβές και φυσικά μια πολύ μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης, στην προσπάθεια να μην χάσουν τον παίκτη που από το πρώτο κιόλας διάστημα έκανε τον Καλιντού Κουλιμπαλί να μοιάζει… μακρινή ανάμνηση  στο μυαλό των οπαδών των Παρτενοπέι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ