Ντε Λαουρέντις: «Σταματήστε να μου σπάτε τα αρχ@@α με τον Κβαρατσκέλια»

Ντε Λαουρέντις: «Σταματήστε να μου σπάτε τα αρχ@@α με τον Κβαρατσκέλια»

Ο Ντε Λαουρέντις, πρόεδρος της Νάπολι, έδωσε μια... κλασική για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του απάντηση για το αν θα παραμείνει ο Κβαρατσκέλια στην ομάδα.

Ο εμβληματικός Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μπορεί να έχει αρκετά προβλήματα με τους οπαδούς, αλλά βλέπει την ομάδα του, Νάπολι, να κάνει την καλύτερη σεζόν της πρόσφατης ιστορίας εντός και εκτός Ιταλίας.

Στην Serie A βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο μετά από το μακρινό 1990, ενώ στο Champions League, το εμπόδιο της Μίλαν για τους 8 της διοργάνωσης δεν τους τρομάζει…

Κομβικός σε όλη αυτή την πορεία είναι ο θαυματουργός Γεωργιανός εξτρέμ, Κβίτσα Κβαρατσκέλια. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Διναμό Μπατούμι έναντι 11.5 εκατ ευρώ και σε λιγότερο από μια σεζόν, έχει εκτινάξει την αξία του στα 85 εκατ. ευρώ!

Διαβάστε επίσης: Η Σμαράγδα Καρύδη δοκίμασε τα πατατάκια με γεύση γεννητικών οργάνων: «Ξινά είναι»

Ο λόγος; Τα μαγικά που κάνει στο χορτάρι του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Έχει συνεισφέρει 30 γκολ στην ομάδα του (14 γκολ/16 ασίστ) σε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ένα από τα σημεία αναφοράς της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Το συμβόλαιό του μπορεί να λήγει το 2027, αλλά το ενδιαφέρων μεγάλων ομάδων αρχίζει να εκδηλώνεται και υπάρχει ανησυχία στις τάξεις των Παρτενοπέι, με τις φήμες για αναπροσαρμογή συμβολαιου προς τον Γεωργιανό να φουντώνουν.

Ωστόσο ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις, όταν ρωτήθηκε σχετικά, έδωσε μια μάλλον εριστική απάντηση για την υπόθεση:

«Ρωτάτε αν θα ανανεώσω τον Κβαρατσχέλια; Σταματήστε να μου σπάτε τις… μπάλες. Τα συμβόλαια συνάπτονται ανάμεσα σε δύο πλευρές. Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχει κάποια συμφωνία και στη συνέχεια το συμβόλαιο ισχύει για πέντε χρόνια, όχι για ένα. Δεν υπάρχει θέμα»,

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ