Αποχωρεί από τη Φιορεντίνα ο Άμραμπατ

Αποχωρεί από τη Φιορεντίνα ο Άμραμπατ

Του λόγου το αληθές επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Μαροκινού άσου με τον Σοφιάν να αφήνει τους «βιόλα» με τη λήξη της σεζόν.

Ο Σοφιάν Άμραμπατ θα κάνει πράξη αυτό που είχε πει στους ανθρώπους της Φιορεντίνα. Ο Μαροκινός άσος μετά τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με τα χρώματα του Μαρόκου στο Παγκόσμιο Κύπελλο, προσέλκυσε τα βλέμματα πολλών μεγάλων κλαμπ της Ευρώπης όπως της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: Τι περιμένει τους Μπακς μετά την πρωτιά (pic)

Οι «βιόλα» τον Γενάρη μάλιστα είχαν απορρίψει πολλές προτάσεις για τον αδερφό του Νορντίν, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και του χρόνου -όταν και λήγει το συμβόλαιό του-.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε ο μάνατζερ του Άμπραμπατ, Μοχάμεντ Σινούχ: «Τον Ιανουάριο η διοίκηση απέρριψε όλες τις προτάσεις που είχε, αλλά υποσχέθηκε στον Άμραμπατ ότι το καλοκαίρι θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει σε μια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης».

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Σοφιάν που φέτος έχει πραγματοποιήσει 37 εμφανίσεις με την ομάδα της Φλωρεντίας, ενδιαφέρον έχουν δείξει πέρα από τη Μπαρτσελόνα και οι, Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ