Σελερνιτάνα – Ίντερ 1-1: Ο Καντρέβα σόκαρε τους «νερατζούρι»

Σελερνιτάνα – Ίντερ 1-1: Ο Καντρέβα σόκαρε τους «νερατζούρι»

Το γκολ του Καντρέβα στο 90ο λεπτό σόκαρε την Ίντερ, που έμεινε στην ισοπαλία με τη Σαλερνιτάνα χάρη στο απίθανο γκολ του Καντρέβα και ταυτόχρονα χωρίς νίκη για 4ο σερί ματς στο πρωτάθλημα.

Η Ίντερ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκολ του Γκόσενς, έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα και το πλήρωσε στο 90ο λεπτό με το γκολ του Καντρέβα. Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για την ομάδα του Ινζάγκι στη Serie A.

Οι «νερατζούρι» ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι και ευτύχησαν να σκοράρουν μόλις στο 6ο λεπτό. Μετά από ωραία συνεργασία, ο Λουκάκου βρήκε με κεφαλιά τον Γκόσενς ο οποίος τελείωσε εξαιρετικά απέναντι στον εξερχόμενο Οτσόα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Στο τέλος κερδίζει η ποιότητα

Δύο λεπτά αργότερα ο Λουκάκου βρέθηκε πολύ κοντά στο 2-0 αλλά το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ. Ο Βέλγος φορ είχε νέα τεράστια ευκαιρία χαμένη στο 65′ όταν έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ και ο Ντε Βρι στη συνέχεια είδε τον Οτσόα να του λέει όχι. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ακόμα στιγμές για να βρουν γκολ΄, αλλά το 1-0 δεν άλλαζε μέχρι τη φάση του 90ου λεπτού. Ο Καντρέβα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Ονάνα για το τελικό 1-1.

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Πιρόλα(66’ Εκονγκ), Γκιομπέρ, Ντανίλιουκ, Μπράνταριτς, Βιλένα(80’ Μποχίνεν), Κουλιμπαλί(66΄Καβίλια), Μπρον(46’ Ντιά), Κάστανος(85’ Μποθέιμ), Καντρέβα, Πιόντεκ

Ίντερ: Ονάνα, Ντε Φράι, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Ντάμφρις, Μπαρέλα(66’ Μπρόζοβιτς), Ασλάνι(66’ Γκαλιαρντίνι), Μιχιταριάν, Γκόσενς(75’ Ντι Μάρκο), Κορέα(66΄Μαρτίνες), Λουκάκου(85’ Τζέκο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ