Βερόνα – Μπολόνια 2-1: Ο Βέρντι την οδηγεί στην παραμονή

Βερόνα – Μπολόνια 2-1: Ο Βέρντι την οδηγεί στην παραμονή

Χάρη σε δύο γκολ του Βέρντι η Βερόνα νίκησε με 2-1 την Μπολόνια και πάει... φουλ για παραμονή.

Πριν από τρεις αγωνιστικές η Βερόνα έμοιαζε για πολλούς… καταδικασμένη στη μάχη της παραμονής, έχοντας να ανέβει ένα «βουνό» για να μπορέσει να προσεγγίσει τις Σπέτσια και Λέτσε.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Μάρκο Τζαφαρόνι δεν τα παράτησε και με τη δεύτερη νίκη της στα τελευταία τρία ματς (συν μία ισοπαλία με τη Νάπολι), αυτή τη φορά επί της Μπολόνια με 2-0, έκανε τεράστιο βήμα για να διατηρήσει τη θέση της στη Serie A.

Διαβάστε επίσης: Εποχή Αταμάν στον Παναθηναϊκό!

Στο εναρκτήριο παιχνίδι της 31ης αγωνιστικής «μίλησε» δύο φορές ο Σιμόνε Βέρντι. Ο 30χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου και με άλλο ένα γκολ στο 62′ έδωσε «αέρα» νίκης στη Βερόνα. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντομίνγκες μείωσε στο τελικό 2-1, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο η Μπολόνια στα λεπτά που απέμεναν.

Βερόνα: Μοντιπό, Φαραόνι, Νταβίντοβιτς, Μανιάνι (81’ Κόπολα), Ντεπάολι, Χίεν, Ταμέζ, Άμπιλντγκααρντ (30’ Ντούντα), Βέρντι (81’ Κακαρί), Λαζάνια (40’ Λάζοβιτς), Γκάιτς (46’ Ντζούριτς)

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Κυριακόπουλος, Σουμαορό (59’ Σανσόνε), Πος, Σκούτεν, Λουκουμί, Φέργκιουσον, Ντομίνγκες, Αεμπίσερ (46’ Ορζολίνι), Τσίρκτσε, Μπάροου (46’ Μόρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ