Σαλερνιτάνα – Σασουόλο 3-0: Μεγάλο βήμα παραμονής

Σαλερνιτάνα – Σασουόλο 3-0: Μεγάλο βήμα παραμονής

Η Σαλερνιτάνα νίκησε με 3-0 τη Σασουόλο και ξέφυγε με +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά από έξι σερί ισοπαλίες η Σαλερνιτάνα πέτυχε μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη με 3-0 επί της Σασουόλο, στο δεύτερο χρονικά ματς της 31ης αγωνιστικής της Serie A.

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα ήταν… συνηθισμένη το τελευταίο δίμηνο να μην χάνει (επτά ματς αήττητη), ωστόσο, στα έξι τελευταία ματς μετρούσε ισάριθμες ισοπαλίες.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Η «χρυσή» λίστα του Ραζνάτοβιτς στα χέρια του Αταμάν

Αυτό σταμάτησε σήμερα στο Σαλέρνο με τους γηπεδούχους να παίρνουν μία εύκολη νίκη χάρις στην οποία βρέθηκαν στο +7 από την 18η Βερόνα κι επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν να κάνουν ένα άκρως αποφασιστικό βήμα για την παραμονή τους.

Ο Πιρόλα με κεφαλιά στο 8′ έκανε το 1-0 για τη Σαλερνιτάνα, ο Ντιά στο 20′ το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 65′ ο Κουλιμπαλί με σουτ εκτός περιοχής.

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Λοβάτο (72’ Τροστ Εκόνγκ), Γκιομπέρ (88’ Πιόντεκ), Πιρόλα (58’ Μπρον), Κάστανος, Κουλιμπαλί, Φιλένα (73’ Μπόχινεν), Μπράνταριτς, Καντρέβα, Ντιά, Μποτάιμ (72’ Ματσόκι)

Σασουόλο: Κονσίλι, Τόλιαν, Τρεσόλντι, Φεράρι, Ροζέριο (82’ Μαρκιτσα), Φρατέζι (46’ Πιναμόντι), Λοπές, Ενρίκε, Μπαϊράμι, Ντεφρέλ (68’ Τσέιντε), Λοριεντέ (73’ Άλβαρες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ