Επική ανατροπή για τη Μόντσα (3-2), πάρτι της Ουντινέζε (3-0)

Επική ανατροπή για τη Μόντσα (3-2), πάρτι της Ουντινέζε (3-0)

Η Μόντσα βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην έδρα της από τη Φιορεντίνα, αλλά στο τέλος κέρδισε με 3-2. Μεγάλη νίκη και για την Ουντινέζε.

Επική ανατροπή για τη Μόντσα που κέρδισε τη Φιορεντίνα με 3-2 κι ενώ έχανε με 2-0 ως το 26ο λεπτό. Στον ένα βαθμό πλέον η διαφορά των δύο ομάδων.

Όσον αφορά το ματς, στο 8ο μόλις λεπτό ο Κουαμέ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπιράγκι, έκανε το 0-1 ενώ στο 11’ ο Καμπράλ έπιασε φοβερό ψαλιδάκι αλλά ο Ίτσο έσωσε στη γραμμή. Τελικά στο 13ο λεπτό ο Ντοντό έκανε κάτι σαν σουτ από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Σαπονάρα που γύρισε από κοντά και πλάσαρε για το 0-2.

Στο 22ο λεπτό ο Τεράτσιανο έσωσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Καλντιρόλα ενώ στο 26’ ο Καπράρι έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ από αριστερά, οι Τεράτσιανο απέκρουσε αλλά η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μπιράγκι και κατέληξε στα δίχτυα των «βιόλα» για το 1-2.

Στο 38ο λεπτό το νέο σουτ του Καπράρι πέρασε ελάχιστα έξω και στο 43’ μετά από βολέ του Ντι Γκρεγκόριο, ο Μότα χώθηκε ανάμεσα σε Μαρτίνες και Τεράτσιανο και πλάσαρε για το 2-2. Μάλιστα στο 45+3’΄μετά από κόρνερ ο Πεσίνα σκόραρε από κοντά αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο Ιταλός διεθνής είχε κατεβάσει την μπάλα με το χέρι.

Στο 51ο λεπτό ο Κολπάνι πλάσαρε άστοχα από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 57’ ο Άμραμπατ έκανε πέναλτι στον Μότα και ο Πεσίνα διαμόρφωσε το 3-2 από τα 11 μέτρα. Στο 66ο λεπτό ο Ντι Γκρεγκόριο είπε όχι σε σουτ του Ντοντό και στο 84’ ο Καλντιρόλα είχε δοκάρι.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Ίτσο (87’ Μαρλόν), Καλντιρόλα, Πάμπλο Μαρί, Κάρλος Αουγούστο, Ροβέλα, Πεσίνα (68’ Ματσίν), Κολπάνι (68’ Ντονάτι), Τσιουρία, Καπράρι (78’ Πετάνια), Μότα (87’ Βαλότι)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μαρτίνες, Μπιράγκι, Ντοντό (80’ Τέρζιτς), Μιλένκοβιτς, Σαπονάρα (59’ Σοτίλ), Μπαράκ (59’ Καστροβίλι), Άμραμπατ (71’ Ντάνκαν), Μαντραγκόρα (71’ Γιόβιτς), Καμπράλ, Κουαμέ

Στο άλλο ματς της Serie A, η Ουντινέζε κέρδισε εύκολα την Κρεμονέζε με 3-0 και την έσπρωξε προς τη Serie B’.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σάμαρντζιτς με πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε ενώ στο 9’ η κεφαλιά του Τζαντζού πέρασε ελάχιστα έξω. Στο 15ο λεπτό ο Σερνίκολα έσωσε στη γραμμή μετά από πλασέ του Περέιρα και στο 20’ ο Καρνεζέκι είπε όχι σε κεφαλιά του Λόβριτς. Τελικά στο 27’ μετά από γέμισμα του Σάμαρντζιτς ο Πέρες με κεφαλιά έγραψε το 2-0 και στο 35’ ο Πέρες έσωσε με προβολή μετά από σουτ του Ντέσερς. Τελικά στο 36ο λεπτό μετά από κάθετη του Μπιγιόλ ο Σαξές έφυγε μόνος με τον Καρνεζέκι και τον πλάσαρε για το 3-0.

Στο 55ο λεπτό ο Καρνεζέκι είπε όχι σε σουτ του Εχιζίμπουε και στο 70’ απέκρουσε και το σουτ του Μπέτο.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Εχιζίμπουε (84’ Εμποσελέ), Μπεκιάο (84’ Μαζίνα), Ουντότζι, Πέρες, Περέιρα (85’ Παφουντί), Γουάλας, Λόβριτς, Μπιγιόλ, Σάμαρντζιτς, Σαξές (42’ Μπέτο)

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Μπιανκέτι, Σερνίκολα (46’ Αϊβού), Βάσκες, Βαλέρι, Μπουοναϊούτο (75’ Ρίτσι), Μεϊτέ, Καστανιέτι (46’ Οκερεκε), Μπενάσι, Ντέσερς (60’ Κουαλιάτα), Τσαντζού (44’ Αφενά Γκιάν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ