Σαλερνιτάνα – Μόντσα 3-0: Πρώτη νίκη με Πάολο Σόουζα

Σαλερνιτάνα – Μόντσα 3-0: Πρώτη νίκη με Πάολο Σόουζα

Η Σαλερνιτάνα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Μόντσα και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με τον Πάολο Σόουζα στον πάγκο.

Την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Σαλερνιτάνα πανηγύρισε ο Πάουλο Σόουζα.

Μετά το 0-2 από τη Λάτσιο στο ντεμπούτο του, ο Πορτογάλος προπονητής είδε την ομάδα του στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι να επικρατεί άνετα με 3-0 της Μόντσα (με το ίδιο σκορ είχε ηττηθεί στον πρώτο γύρο στο «σπίτι» της σημερινής της αντιπάλου) και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στη Serie A.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για Ντόρσεϊ – Ο τραυματισμός του Μίτσιτς, η «σφήνα» του Παναθηναϊκού, η Φενέρ και ο Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι, που δεν είχαν σκοράρει στα τρία προηγούμενα ματς που έδωσαν, «καθάρισαν» την αναμέτρηση μέσα σε 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, με τα γκολ των Κουλιμπαλί, Καστάνιος και Καντρέβα. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα για τη Μόντσα μετά από τρία σερί «τρίποντα» και δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα μετά το 0-1 από τη Μίλαν την περασμένη αγωνιστική.

Σαλερνιτάνα: Οτσόα, Πιρόλα, Γκιομπέρ, Μπράνταριτς, Σαμπιά (64’ Ματσόκι), Ντανίλιουτς, Κουλιμπαλί, Τσρνιγκόι (65’ Ματζιόρε), Κάστανος (75’ Καβίλια), Καντρέβα (90+1’ Μποτάιμ), Πιόντεκ

Μόντσα: Κράνο, Ίτσο, Τσιουρία, Καλντιρόλα (65’ Πετάνια), Πάμπλο Μαρί (85’ Κολπάνι), Κάρλος Αουγούστο, Ματσίν, Σένσι (46’ Ντονάτι), Πεσίνα, Καπράρι (75’ Ρανόκια), Γκίτκιερ (46’ Μότα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ