Ιγκουαΐν : «Θα παλέψουμε μέχρι θανάτου»

Ιγκουαΐν : «Θα παλέψουμε μέχρι θανάτου»

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ήταν ενθουσιασμένος μετά την επική ανατροπή της Γιουβέντους επί της Ίντερ και τόνισε πως η Μεγάλη Κυρία δεν τα παρατάει ποτέ.

Η Γιουβέντους πέτυχε μια από τις πιο σημαντικές νίκες στη σεζόν μέσα στο Τζουσέπε Μεάτσα απέναντι στην Ίντερ με 3-2 κι έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, ο άνθρωπος που έδωσε τη νίκη στη Μεγάλη Κυρία, ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και σχολίασε τόσο την επική ανατροπή των μπιανονέρι στα τελευταία λεπτά, αλλά και τη δίψα της Γιουβέντους για την κατάκτηση κι αυτού του πρωταθλήματος.

«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε εμείς πρόσφατα στο τελευταίο λεπτό, αλλά τώρα ήταν η σειρά μας να γυρίσουμε το παιχνίδι, με πείνα και δίψα για την νίκη. Θα παλέψουμε μέχρι θανάτου», δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός επιθετικός.

Ενώ στην συνέχεια τόνισε για το παιχνίδι: «Η Ίντερ έπαιξε ένα εξαιρετικό αγώνα και βρισκόταν και με παίκτη λιγότερο. Όμως ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και τώρα κοιτάμε τα παιχνίδια που απομένουν για το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ