Κάλβο για Αλέγκρι: «Είναι προφανές πως θα μείνει στη Γιουβέντους»

Κάλβο για Αλέγκρι: «Είναι προφανές πως θα μείνει στη Γιουβέντους»

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της «μεγάλης κυρίας», ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι θα μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στο Τορίνο.

Μετά τους βαθμούς που της επεστράφησαν, η Γιουβέντους ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της αφού πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Serie A με 60 βαθμούς με την Λάτσιο να είναι ένα βαθμό πάνω της μόλις στους 61 2η, και την ομάδα του Τορίνο να έχει ευκαιρία να την ξεπεράσει.

Διαβάστε επίσης: Στην Τούμπα έχουν μια… συνήθεια να μην βλέπουν τα πέναλτι του Άρη – Γι’ αυτό έχασαν οι «κίτρινοι»

Οι Γιουβεντίνοι χθες ήρθαν ισόπαλοι με την Μπολόνια 1-1 ωστόσο υπάρχουν ακόμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει φυσικά και η πρόκληση του Europa League με την Σεβίλλη να περιμένει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Με δεδομένα αυτά λοιπόν, σε ερώτηση που δέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» Φραντσέσκο Κάλβο για το μέλλον του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι στην ομάδα τόνισε πως δεν θα… το κουνήσει ρόυπι από το Τορίνο ο τεχνικός της Γιούβε.

«Είναι αρκετά προφανές ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα μείνει. θα είναι ο προπονητής μας και για τις επόμενες σεζόν, έχει υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών και δεν φτάνουμε ούτε στο μισό», είπε ο Κάλβο για να συνεχίσει ως εξής: «Έντεκα τρόπαια, επίσης δύο τελικοί Champions League μιλούν για τον Αλέγκρι και την ικανότητα του ως προπονητής», με τον Ιταλό τεχνικό να χαίρει της εκτίμησης όλων στο Τορίνο όπως δείχνουν και τα λόγια του Κάλβο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ