Super League: Όλα για όλα για τον τίτλο! (pic)

Super League: Όλα για όλα για τον τίτλο! (pic)

Σπουδαίες μάχες σήμερα στα Play-Offs της Super League με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να πηγαίνει στο «Βικελίδης» για ματς κομβικής σημασίας κόντρα στον Άρη. Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο τρίτο ματς της 9ης στροφής.

Δυο στροφές πριν ολοκληρωθούν τα Play-Offs της Super League δυο μεγάλες μάχες αναμένονται σήμερα με φόντο το… πρωτάθλημα. Η μία θα είναι στο Φάληρο και η άλλη στο Βικελίδης. Συγκεκριμένα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (21:00 όλα τα παιχνίδια), με τους «πράσινους» να ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο αφού είναι ισόβαθμοι με την ΑΕΚ στην κορυφή αλλά έχουν πλεονέκτημα.

Διαβάστε επίσης: Ματσάρα στη Φιλαντέλφια και χαμόγελα για Σίξερς – Μπούκερ και Ντουράντ λύγισαν τον απίθανο Γιόκιτς (vids)

Από την άλλη ο Ολυμπιακός παίζει στο γήπεδο του με τους φιλάθλους του για το γόητρο, για την ιστορία του αλλά και για να μείνει στο +3 από τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση, και δε θα αφήσει το «τριφύλλι» να περάσει ένα ήσυχο βράδυ στο Φάληρο.

Η Ένωση από την άλλη πάει στη Θεσσαλονίκη για έναν αγώνα ζωής ή θανάτου κόντρα στον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή τη νέα περίοδο και θα παίξουν χωρίς άγχος την ώρα που η Ένωση θέλει τους βαθμούς της νίκης ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού για να βρεθεί αυτή σε θέση τίτλου.

Τέλος στο Βόλο η τοπική ομάδα που είναι αδιάφορη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ με τον «δικέφαλο του Βορρά» να θέλει τη νίκη για να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό ενώ από την άλλη οι παίκτες του Μπράτσου θα παίξουν χωρίς άγχος αφού δεν κυνηγούν κάτι.

Βέβαια για να γίνει αγωνιστική σήμερα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό και τα κρούσματα κορωνοϊού. Οι «πράσινοι» παραμένουν ψηλά σε κρούσματα και θα πρέπει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 9ης στροφής (όλα στις 21:00).

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Άρης – ΑΕΚ

Βόλος – ΠΑΟΚ

Και η βαθμολογία: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ