Ρόμα: Υποψήφιος ο Σμιντ αν αποχωρήσει ο Μουρίνιο

Ρόμα: Υποψήφιος ο Σμιντ αν αποχωρήσει ο Μουρίνιο

Η Ρόμα θέλει... Μουρίνιο ωστόσο αν αποχωρήσει αυτός, έχει στα ραντάρ της τον τεχνικό της Μπενφίκα.

Δεδομένο είναι πως η Ρόμα θέλει να συνεχίσει στον πάγκο της ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος άλλωστε έχει συμβόλαιο ακόμα ένα χρόνο με τους «τζιαλορόσι» ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους συλλόγους για τον «special one» με την ομάδα της Ρώμης να τσεκάρει τις εναλλακτικές της, σε περίπτωση που αυτός τελικά αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Πάντερ: «Εγώ απλώς αντέδρασα»

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας και κάποια από τα ονόματα που τσέκαραν οι «τζιαλορόσι» όπως αυτό του Τιάγκο Μότα της Μπολόνια αλλά και του Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Άλλο ένα όνομα λοιπόν που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό του τεχνικού της Μπενφίκα, Ρότζερ Σμιντ. Ο Σμιντ αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο των Πορτογάλων με τον τεχνικό διευθυντή των Ρωμαίων, Τιάγκο Πίντο να χτενίζει την αγορά της Πορτογαλίας με την περίπτωση του Γερμανού τεχνικού να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για τον πάγκο της ιταλικής ομάδας.

Τέλος, όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της Ρόμα αυτές θα εξαρτηθούν από τη διοργάνωση που αυτή θα παίζει. Ο σχεδιασμός θα αλλάξει αρκετά αν π.χ. η Ρόμα παίζει στο Champions League του χρόνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ