Πάντερ: «Εγώ απλώς αντέδρασα»

Πάντερ: «Εγώ απλώς αντέδρασα»

Ο Αμερικανός της Παρτιζάν αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα όσα θλιβερά έγιναν στον αγώνα της ομάδας του με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Η Παρτιζάν είδε το 2-0 της σειράς με την Ρεάλ Μαδρίτης να εξανεμίζεται με τις δυο ομάδες να βρίσκονται πλέον στο 2-2 και ενώ υπάρχει άλλο ένα ματς στη Μαδρίτη που θα κρίνει το ποιος θα πάει στο Final Four του Κάουνας για φέτος.

Διαβάστε επίσης: Το καλοκαίρι των αποφάσεων για Καμαρά και ο… Μοντεστό

Σημαντικό για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι πως στον αγώνα της Τετάρτης (10/5, 22:00), θα έχει στη διάθεσή του τον Κέβιν Πάντερ ο οποίος μετά τον καβγά στον δεύτερο αγώνα της Μαδρίτης, ήταν τιμωρημένος ωστόσο πλέον θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Ο Αμερικάνος άσος πάντως αναφέρθηκε στο θλιβερό περιστατικό στην Ισπανία όπου υπήρξε γενική συμπλοκή τονίζοντας πως ο ίδιος δεν προκάλεσε κανέναν. Απλώς αντέδρασε στο φάουλ που του έγινε από τον Σέρχιο Γιούλ.

«Όλοι είδαν τι συνέβη. Πρώτη φορά βιώνω κάτι τέτοιο. Έχω ζήσει σχεδόν τα πάντα στο μπάσκετ, αλλά όχι κάτι σαν κι αυτό. Και παίζω μπάσκετ εδώ και 20 χρόνια. Ούτε και έχω τιμωρηθεί στο παρελθόν», είπε αρχικά ο Πάντερ ενώ σε ερώτηση για το αν νευρίασε με την ποινή του επιβλήθηκε δήλωσε:

«Ναι, ίσως σε κάποια φάση. Το πιο σημαντικό είναι τι γίνεται τώρα. Δεν κοιτάζω πίσω. Ζούμε στο παρόν και δεν θέλω να σκέφτομαι «τι θα γινόταν αν». Άλλωστε εγώ απλώς αντέδρασα σε κάτι που έγινε. Χαίρομαι που όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ