«Μάχη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ για τον Μέρτενς

«Μάχη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ για τον Μέρτενς

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία οι δύο βρετανικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Βέλγου μεσοεπιθετικό της Νάπολι.

Μήλον της έριδος ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ αποτελεί ο Ντρις Μέρτενς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πραγματοποιεί σπουδαία σεζόν με τη φανέλα της Νάπολι και έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των δύο αγγλικών ομάδων. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Calciomercato», οι δύο ομάδες του Νησιού καλοβλέπουν την περίπτωσή του ενόψει του καλοκαιριού και δίνουν μεγάλη μάχη για να τον κλέψουν από τη Νάπολι.

Το συμβόλαιο που έχει ο Μέρτενς με την ιταλική ομάδα λήγει το 2020, ωστόσο, η ρήτρα που υπάρχει για συλλόγους εκτός Ιταλίας κρίνεται πολύ χαμηλή και είναι εύκολο να μετακομίσει σε άλλη χώρα. Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ, οι οποίες το καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτησή του.

Ο Μέρτενς τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 46 παιχνίδια με τη φανέλα της Νάπολι, στα οποία έχει σκοράρει 21 γκολ, ενώ παράλληλα έχει δώσει και 12 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ