Ιντερ – Σασουόλο 4-2: Τεσσάρα και τρίτη θέση

Ιντερ – Σασουόλο 4-2: Τεσσάρα και τρίτη θέση

Η Ιντερ διέλυσε τη Σασουόλο με 4-2 και κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Με… κεκτημένη ταχύτητα από την τεράστια νίκη επί της Μίλαν, που την φέρνει «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό του Champions League, η Ίντερ έκανε τα εύκολα δύσκολα απόψε στο Μιλάνο επί της Σασουόλο, αλλά τελικά επικράτησε με 4-2 και σε συνδυασμό με τις «γκέλες» των Λάτσιο και Μίλαν «έπιασε» τη Γιουβέντους στους 66 βαθμούς.

Λόγω του ότι, όμως, υστερεί στην ισοβαθμία με τους «μπιανκονέρι» (έχουν ματς λιγότερο), η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι βρίσκεται στην 3η θέση και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Serie A κρατά την τύχη στα χέρια της για να βρεθεί και τη νέα σεζόν στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης του κόσμου σε επίπεδο συλλόγων.

Διαβάστε επίσης: Σιμόες στο «10»: «Για πάντα στην καρδιά μου η ΑΕΚ – Ζήστε τη μαγική στιγμή»

Στο 41ο λεπτό, ο Λουκάκου άνοιξε το σκορ για την Ιντερ, με τον Μπελανόβα να κάνει το 2-0. Η σκυτάλη του σκοραρίσματος πέρασε στον Λαουτάρο, με τη Σασουόλο να μειώνει με γκολ των Ενρίκε και Φρατέζι. Στο 79’ ο Μπαϊράμι πλάσαρε άστοχα μέσα από την περιοχή και στο 89’ ο Μπρόζοβιτς έβγαλε κάθετα στον Λουκάκου που από αριστερά πλάσαρε στην κλειστή γωνία του Κονσίλι και διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι (73’ Μπαζτόνι), Ατσέρμπι, Ντ’Αμπρόζιο, Ντιμάρκο (61’ Γκόζενς), Μπελανόβα (79’ Νταρμιάν), Γκαλιαρντίνι, Μπρόζοβιτς, Μχιταριάν (61’ Αζλάνι), Κορέα (46’ Λαουτάρο Μαρτίνες), Λουκάκου

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Έρλιτς, Ρουάν (64’ Φεράρι), Ροζέριο, Τόλιαν (76’ Ζορτέα), Λοπές, Φρατέζι, Ματέους Ενρίκε (76’ Θόρστβεντ), Μπεράρντι, Λοριεντέ (57’ Μπαϊράμι), Ντεφρέλ (57’ Πιναμόντι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ