Φιορεντίνα – Ρόμα 2-1: Μεγάλη ανατροπή των «βιόλα» – Με το μυαλό στον τελικό η ομάδα του Μουρίνιο

Φιορεντίνα – Ρόμα 2-1: Μεγάλη ανατροπή των «βιόλα» – Με το μυαλό στον τελικό η ομάδα του Μουρίνιο

Η Ρόμα προηγήθηκε με 1-0 στην έδρα της Φιορεντίνα, όμως «κατέρρευσε», δέχτηκε δύο γκολ και ηττήθηκε με 2-1 λίγες μέρες πριν τον τελικό του Europa League.

Η Ρόμα κρατούσε στα χέρια της ένα σημαντικό διπλό ως το 85ο λεπτό μέσα στη Φλωρεντία αλλά οι παίκτες του Μουρίνιο μάλλον έφυγαν νωρίτερα για τον τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη (31/5).

Οι «βιόλα» έφεραν τούμπα το ματς σε 3 λεπτά, κέρδισαν με 2-1 και τα εισιτήρια για την Ευρώπη είναι ακόμη ανοιχτά, σε ένα ματς με εξαιρετικό ρυθμό, μεγάλη ένταση και φοβερές μάχες.

Η Ρόμα πέρασε με 1-0 από την έδρα της Φιορεντίνα και πλησίασε στον πόντο τη Μίλαν και πλέον στρέφει όλη την προσοχή της στον τελικό του Europa League κόντρα στη Σεβίλλη (31/5).

Στο 11ο μόλις λεπτό ο Μπελότι σέντραρε από αριστερά, ο Σολμπάκεν πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Ελ Σααραουί από κοντά πλάσαρε για το 0-1. Στο 26’ ο Τσεροφολόνι απέκρουσε το σουτ του Βαϊνάλντουμ και στην επαναφορά ο Σολμπάκεν πλάσαρε αλλά ο Μαρτίνες έσωσε στη γραμμή.

Στο 44’ ο Τσεροφολόνι έσωσε μετά από σουτ του Ελ Σααραουί και στο 85’ o Ικονέ σέντραρε από δεξιά, ο Μαντραγκόρα πήρε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Γιόβιτς εξ επαφής με προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

Και μάλιστα στο 88’ σε φάση καρμπόν αλλά από την απέναντι μεριά, ο Τέρζιτς σέντραρε, ο Κουαμέ πήρε την κεφαλιά και ο Ικονέ πλάσαρε για το 2-1.

Φιορεντίνα: Τσεροφολόνι, Ιγκορ, Μπιράγκι (46’ Τέρζιτς), Μαρτίνες (46’ Μιλένκοβιτς), Βενούτι (62’ Ντοντό), Μαντραγκόρα, Σαπονάρα (61’ Σοτίλ), Ντάνκαν, Μπαράκ, Ικονέ, Γιόβιτς

Ρόμα: Σβίλαρ, Μποβέ, Σμόλινγκ (46’ Μαντσίνι), Γιορέντε, Ταχίροβιτς, Ελ Σααραουί (46’ Τσελίκ), Μισόρι, Ζαλέβσκι (80’ Έιμπραχαμ), Σολμπάκεν, Βαϊνάλντουμ (60’ Κριστάντε), Μπελότι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ