Αυτός είναι ο διακαής πόθος του Ντε Λαουρέντις για τον πάγκο της Νάπολι

Αυτός είναι ο διακαής πόθος του Ντε Λαουρέντις για τον πάγκο της Νάπολι

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο Ντε Λαουρέντις στη Νάπολι.

Σε αναζήτηση προπονητή, βρίσκονται οι διοικούντες την Νάπολι, μετά την απόφαση του Λουτσιάνο Σπαλέτι, να ξεκουρασθεί την νέα χρονιά και να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εξέτασε την περίπτωση του Βιντσέντζο Ιταλιάνο, αλλά ο Ιταλός προπονητής, έχει συμβόλαιο με την Φιορεντίνα. Κατά συνέπεια, ο έμπειρος παράγοντας, συνέχισε την αναζήτηση και σκέφθηκε τον Λουϊς Ενρίκε, ο οποίος είναι ελεύθερος, αλλά… ακριβός.

Διαβάστε επίσης: Νέα σενάρια για Μαρθελίνο – Τι αναφέρουν στο εξωτερικό

Οπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ισπανός προπονητής αξιώνει περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ ετησίως, για να αναλάβει την Νάπολι, ενώ έχει και επιπλέον απαιτήσεις, που σχετίζονται με τον σχεδιασμό. Οπως για παράδειγμα, την απόκτηση του Πάου Τόρες για το κέντρο της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι θα παραχωρηθεί, ο Νοτιοκορεάτης, Κιμ Μιν Τζάε. Παράλληλα, ο Ντε Λαουρέντις, διαβεβαίωσε τον Ενρίκε, ότι θα παραμείνουν στην ομάδα οι Οσίμεν και Κβαρατσχέλια και πλέον, περιμένει την απάντηση του Ισπανού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ