Σασουόλο – Φιορεντίνα 1-3: Τριάρα πριν την Πράγα για τους «βιόλα»

Σασουόλο – Φιορεντίνα 1-3: Τριάρα πριν την Πράγα για τους «βιόλα»

Η Φιορεντίνα νίκησε με 3-1 στην έδρα της Σασουόλο για την τελευταία αγωνιστική της Serie A και επικεντρώνεται πλέον στον τελικό του Conference League.

Ιδανικό φινάλε για τη Φιορεντίνα στη Serie A αφού για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος οι «βιόλα» επικράτησαν με 3-1 της Σασουόλο και ανέβηκαν στην 8η θέση, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Conference League.

Στο 10ο λεπτό ο Καμπράλ είχε δοκάρι με κεφαλιά και το γκολ ήρθε τελικά στο δεύτερο μέρος. Με το ξεκίνημα, ο Τέρζιτς έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Καμπράλ με πλασέ έκανε το 0-1. Ο Μπεράρντι στο 70′ έκανε το 1-1 με πέναλτι ενώ στο 79′ ο Σαπονάρα με πανέμορφο μακρινό σουτ έκανε και το 1-2.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη με τον Μπουτούτσι στον Ολυμπιακό

Στο 81’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίχτες λόγω αποβολής του Τρεσόλντι, ενώ στο 83’ ο Γκονσάλες εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Σαπονάρα και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-3. Μάλιστα στο 87ο λεπτό η Σασουόλο έμεινε με εννιά παίχτες λόγω αποβολής του Ροτζέριο.

Σασουόλο: Ρούσο, Ροτζέριο, Τρεσόλντι, Φεράρι(46’ Ρομάνια), Τολγιάν, Ματέους Ενρίκε, Λόπεζ(58’ Μπαϊράμι), Χαρουί, Σέιντε(58’ Ντεφρέλ), Πιναμόντι(75’ Μαρκίτσα), Μπεράρντι(84΄Μουλντούρ)

Φιορεντίνα: Τσεροφολίνι, Ντοντό(73’ Βενούτι), Κουάτρα, Ρανιέρι, Τέρζιτς, Ντάνκαν(58’ Μποναβεντούρα), Άμραμπατ(82’ Μπιάνκο), Καστροβίλι, Κουαμέ(57’ Γκονσάλες), Ικονέ(73’ Σαπονάρα), Καμπράλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ