Μεγάλη έκπληξη με τον Μπουτούτσι στον Ολυμπιακό

Μεγάλη έκπληξη με τον Μπουτούτσι στον Ολυμπιακό

Τι συμβαίνει με τον Ζούμερ Μπουτούτσι και το μέλλον του στον Ολυμπιακό...

Ο Ολυμπιακός καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν με τον Αντόνιο Κορδόν να έχει αναλάβει να «τρέξει» τον σχεδιασμό των ερυθρόλευκων.

Πρώτο και σημαντικότερο θέμα για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή είναι να βρεθεί ο επόμενος προπονητής των Πειραιωτών, όμως την ίδια ώρα τα σενάρια στο εξωτερικό δίνουν και παίρνουν τόσο για μεταγραφικούς στόχος της ομάδας, αλλά και για ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Ζούμερ Μπουτούτσι, ο οποίος αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τους Πειραιώτες, όμως δεν αγωνίστηκε ιδιαίτερα και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής εξτρέμ του Ολυμπιακού έχει μπει για τα καλά στο… μάτι της Ιαπωνίας και ειδικότερα των Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς, που θέλουν να τον κάνουν δικό τους και μάλιστα άμεσα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, όμως στην Ιαπωνία γίνεται λόγος για επαφές της Ουράβα με την πλευρά του παίκτη, με σκοπό να τα βρουν και ο Κοσοβάρος να μετακομίσει στην Ασία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο και μετά από μία τριετία στην Κόνιασπορ έπαιξε σε μόλις τρία παιχνίδια και μάλιστα ως αλλαγή.

Δείτε το tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ